Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Едната жица на греачот на задното стакло не ми работи, не грее. Се гледа на крајот дека е оштетена, дали физички е оштетена или од корозија незнам.

Има некакви шанси ова да се поправи или не?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Едната жица на греачот на задното стакло не ми работи, не грее. Се гледа на крајот дека е оштетена, дали физички е оштетена или од корозија незнам.

Кога сме кај сервото никогаш не го вртете воланот до крај (кај некои коли) пред крајот ако почне да пушта звук како триење вратете го назад одма прави беља.

Ќе го кошта над 300-400 евра во секој случај...

Абе кој 400 евра, репарирање на летва за кола од тоа годиште во просек е 100 евра или помалку, од 200 евра нагоре има нови летви и тоа не кинески туку TRW.[DOUBLEPOST=1512942699][/DOUBLEPOST]

Може да се направи има сребрена, проводна паста како калај е. Ова паста се нанесува преку оштетениот дел. Е сега тешко се најдува ама прашај по авто електричариве.

koi se podobri motori na audi a3
1.9 105 ks
2.0 140 ks
maani i prednosti megju ovie dva motori

Кое било сакаш исти се,само разликата е фабрички ,,фризиран”, но 1,9 е докажан веќе 10 години и се покажа најдобар смрт нема,а 2.0 иако се уште не е докажан ама не верувам дека е лош мотор туку само се усоврши и наследник од 1.9 е сега треба да помине 10 г за да биде докажан мотор тоа ќе видиме.

Sent from my iPad using Tapatalk

Абе кој 400 евра, репарирање на летва за кола од тоа годиште во просек е 100 евра или помалку, од 200 евра нагоре има нови летви и тоа не кинески туку TRW.[DOUBLEPOST=1512942699][/DOUBLEPOST]

Може да се направи има сребрена, проводна паста како калај е. Ова паста се нанесува преку оштетениот дел. Е сега тешко се најдува ама прашај по авто електричариве.

Дај ценовник да видам за гланц нови летви за 200 евра..

Дај ценовник да видам за гланц нови летви за 200 евра..

LoL каде си слушнал нови за 200 евра летви ? На мој газда на фордот ,летвата на половно му чинеше 700 евра !

LoL каде си слушнал нови за 200 евра летви ? На мој газда на фордот ,летвата на половно му чинеше 700 евра !

На повеќе места бе брат. Нема теорија летва за кола од таа класа, стара 15 години да чини 400 евра, лол. За 400 цел мотор ќе најдеш а па не летва.

А за газдата твој баш ме интересира што модел на форд возел и која година е?

Последно уредено:
На повеќе места бе брат. Нема теорија летва за кола од таа класа, стара 15 години да чини 400 евра, лол. За 400 цел мотор ќе најдеш а па не летва.

А за газдата твој баш ме интересира што модел на форд возел и која година е?

Форд Ц-макс 2011г

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Здраво другари. Потребна ми е мала помош. Сакам да монтирам задни паркинг сензори. Предложете ми каде да одам во Скопјево да монтирам ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom