Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Обавезно отиди на сервис за проверка + дијагностика ... јас опелите ги носам кај авто куќа гмц сервисот позади олимпискиДечки мислење за Opel Astra H 1.7cdti (101hp). Од она што се консултирам со пријатели сите ми кажаа дека е ок моторот. На што да обратам внимание најмногу? Негативни и позитивни страни?
Тие кабриолетите се хорор, носат претежно бензин мотори 2.0 или 1.8Некој да одговори на моето прашање ?![]()
Кaде имa вaкoв Civic зa 4-5к?
Не овај е 1.9 ТДИ НЕ Е БЕНЗИН и од другар ако купувам ќе го земам што знам како е возан но сакав да прашам и ваше мислење ..Тие кабриолетите се хорор, носат претежно бензин мотори 2.0 или 1.8
Значи секоја кола и секој мотор е своја приказна, како е одржуван и во каква состојба е зависи од претходниот газда
Кровот 400% нема да му дихтува и ќе ти влага вода
Ако веќе земаш проверка во сервис и проверка на кровот дали пропушта
Како замена не ми текнува еве 206 кабрио со тврд кров ги има ефтини, рачунај го како двосед зошто позади не се седи![]()
Epa ete neka bide kon 6m plus da e od prvata godina koga počna so proizvodstvo.Кaде имa вaкoв Civic зa 4-5к?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Epa ete neka bide kon 6m plus da e od prvata godina koga počna so proizvodstvo.
Vo sekoj slučaj za ovaa koka vredi da se bara poveće na teren i malku da se doplati.
Nema sporedba so nieden drug hedžbeg
Hvala punoZdravo na site.Dali nekoj mozi da mi kazi so avtomobili se ford focus 1,8 TDDI 2000g,cinat-ne cinat? Fala odnapred pozz
Hvala puno