Па да де, се менуваат таблиците со се сообраќајната, тоа го пишав и јасNema novi tablici tuku se menuvaat tablicite sose soobrakjajnata. Barem na drugarot toa mu go kazaaSrekja negova sto si ja najde
ROMA ROMA ROMA

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па да де, се менуваат таблиците со се сообраќајната, тоа го пишав и јасNema novi tablici tuku se menuvaat tablicite sose soobrakjajnata. Barem na drugarot toa mu go kazaaSrekja negova sto si ja najde
ROMA ROMA ROMA
Ne e rabotata za ukradena nesakam da se zanimavam so tie raboti i da lazam.. prasav samo kade moze i kolku cini da se napravi nova tablica..![]()
Za treta tablica treba da ima prikolka koja kje ja pomine na registracija i pak kje plati 80% od standardnoto menuvanje tablici a i so treta tablica pak se menuva soobrakjajna da se vpise taa treta tablicaБарај трета таблица за прилколка
Peugeot 207 1.4 HDI 2008Сакам да купам кола, се двоумам помеѓу Peugeot 207 1.4 HDI 2008 и Seat Ibiza 1.4 бензин/плин 2006 година.
Што предлагате?
Боље купи си друга мала кола со клима, исто пари ќе ти излезе со мајсториве, климата и заебанциите што ќе следат.Сакам да ставам клима уред на Фиат Сеиченто. Возилото е со најслабиот мотор на Фиат = 899 ццм и 39 кс поради што е многу тешко да најдам соодветна клима за овој слаб мотор. Барав користена клима од Сеиченто во Грција но не успеав да најдам. Едни пријатели ме советуваа да ставам клима од Тико ама ако може да ми посочите некој мајстор каде што ќе можам саглам да се посоветувам?
Pisi mu va Viktor-Prce 078243315 . on ti e najdobar za tie raboti. Ako ti rece deka moze i biduva toa kje ti bide zakon ako ne, ne se ni obiduvaj.Сакам да ставам клима уред на Фиат Сеиченто. Возилото е со најслабиот мотор на Фиат = 899 ццм и 39 кс поради што е многу тешко да најдам соодветна клима за овој слаб мотор. Барав користена клима од Сеиченто во Грција но не успеав да најдам. Едни пријатели ме советуваа да ставам клима од Тико ама ако може да ми посочите некој мајстор каде што ќе можам саглам да се посоветувам?
Grande punto 1.9 jtdКој има најдобар модел да понуди (дизел или бензин брз разлика) од VW Polo 2002/2004, Opel Corsa 2002/2005 или Grande Punto 2005/2006 за цена до 3 и пол илјадарки?
Grande punto 1.9 jtd
Германските се преценети!
Ако имаш кеш за 2500-2800 пробај да се ценкашДа ама со тој мотор тешко да се најде до три и пол илјадарки.
Барај трета таблица за прилколка
Za treta tablica treba da ima prikolka koja kje ja pomine na registracija i pak kje plati 80% od standardnoto menuvanje tablici a i so treta tablica pak se menuva soobrakjajna da se vpise taa treta tablica
ROMA ROMA ROMA
E категорија е за шлепер.За приколка треба да има положено за Б + Екатегорија.[DOUBLEPOST=1448227301][/DOUBLEPOST]
За приколка да вози,треба да има положено за Б+Е,тоа е башка категорија.
E категорија е за шлепер.
За кола со приколка треба Б и Б1 категорија.
За комбе со приколка треба Ц и Ц1 категорија.................
Провери си на задната страна на дозволата