Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ауди А3 1.9ТДИ 2001 година со 5 врати
Ауди А3 101кс
Ауди А3 110кс
Ауди А3 131кс
Мислења,Добри,Лоши работи,искуства,задоволност?

А3-110 коња.Поефтино е одржувањето околу системот за гориво од последниот тип во листата..

Koja cena e registracijata za bmw 320d 2006 (model E90) so 163 k.s. 2.000 kubika i 120 kilovati?

Koja cena e registracijata za bmw 320d 2006 (model E90) so 163 k.s. 2.000 kubika i 120 kilovati?

Јас за мојата 1.9 ТД 74 KW плаќам 13.0000 денара..По правило треба да биде околу 12.000 денара,ама плаќам плус 1000 денара ради што е на мое име,до 25 години..За твојата ќе биде сигурно над 15.000-16.000 денара..Башка мислам дека е и покачена регистрацијата од 2015 година..

Šasija od Korsa so se podvozje, motorot e dobar, za 5 ks preminuvaš vo poskap zelen karton, a gepek kade so bocata?

Планирам да купам Рено Меган хеџбек или караван од 2002 до 2005.
За хеџбек слушнав дека летвата на воланот многу брзо се расипувала и коштала 500-600 евра.
Мислења?

Чим си имал SDI мотор,чисто информативно ме интересира колку е максималната брзина што ја постигнува тој мотор,од прва рака да прочитам..

160~ km/h на рамно, со состојба пред распад ама Фабиата беше караван :D

Последно уредено:
http://reklama5.mk/AdDetails?ad=1665962
што све може да и фали на колава за цената што е толкуу?
типот на телефон беше доста убедлив ама не сум некој добар познавач на коли.. па не знам што би требало да погледнам и да припазам а сум загреан да ја земам како модел ми прави мерак.
Некој совет или мислење од прв поглед од слики е добредојдено.

типот на телефон беше доста убедлив ама не сум некој добар познавач на коли.. па не знам што би требало да погледнам и да припазам а сум загреан да ја земам како модел ми прави мерак.

Сомнително..Или има 20 дефекти што треба да се санираат..Да не е некое крадено,што го знаеш.Кој ти дава БМВ за 1800 евра,па плус и регистрирано,самата регистрација кошта 250 евра,ако не и повеќе.Оди види го,кога ќе го извозиш ќе ти стане јасно.

Ѝ фали спонзор. :D

Сомнително..Или има 20 дефекти што треба да се санираат..Да не е некое крадено,што го знаеш.Кој ти дава БМВ за 1800 евра,па плус и регистрирано,самата регистрација кошта 250 евра,ако не и повеќе.Оди види го,кога ќе го извозиш ќе ти стане јасно.
И мене ми е тоа сомнително.. приказната што ми ја кажа беше во стилот ми требаат пари итно затоа ја продавам толку гледаш од 2500 на 1800 ја спуштив.. ама од друга страна кажа дека не е проблем на било кој мајстор да ја однесеме да ја проверат демек стварно е во супер состојба.

Ѝ фали спонзор. :D

хахахахахаха

И мене ми е тоа сомнително.. приказната што ми ја кажа беше во стилот ми требаат пари итно затоа ја продавам толку гледаш од 2500 на 1800 ја спуштив.. ама од друга страна кажа дека не е проблем на било кој мајстор да ја однесеме да ја проверат демек стварно е во супер состојба.

хахахахахаха

Може и тоа,може има коцкарски долгови,па мора одма и под итно да ја продаде..Една од теоријата.Не е лошо да ја ѕирнеш,да ја повозиш,да ја згазиш малку повеќе,да направиш еден визуелен преглед и под неа.

Baram vase mislejne za alfa romeo 156 jtd karavan 2004 godina sakam da zemam kakvo e vaseto mislejne pozz

хахахахахаха
Абе другар мој мислам ја глеаше оваа пред некоја недела. Нешо збореше мењачот бил за нигде, предницата тресела.
Ако го видам деновиве ќе пишам шо поточно и фалело.

Абе другар мој мислам ја глеаше оваа пред некоја недела. Нешо збореше мењачот бил за нигде, предницата тресела.
Ако го видам деновиве ќе пишам шо поточно и фалело.
Drugar ke te ocekuvam pisi mi pp so info . Fala :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom