Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
97500Колку имаш поминато ?
Прашај го Google. Има милион форуми. Да била ок кола секоја втора ќе беше таква. Башка освен во циганската земја Италија и во некои земји каде луѓето се екстремно скржави можеш да начекаш таква кола. Ако ти ја даваат ефтино земај ја. Нели викаат купи Фијат да ти е јад.
Планирам да земам фиат стило 2003 година, па дали некој има искуство со таа кола ?
Неписмен,се вика ФИАТ..Не ФИЈАТ...Прочисти ги очите,не лежи под Голфот стално..Ти влегол некој штраф во око може..Ти уште имињата на колите не ги знаеш,совети даваш..[DOUBLEPOST=1438451594][/DOUBLEPOST]
Само да е 1.6
Кој скапан Фиат ќе надживее Голф, Мерцедес или друга лимузина, или пак Тојота ?
Дај молим те не ги лажи луѓето. Да беа добри коли и Фиатите ќе беа масовни коли.
Никој не ги споредува Фиат со Мерцедес,или Фиат со Тојота..Фиатот е класа на коли со Рено,Пежо,Опел,Форд..Едноставно толку им е силата..Тие се средна класа на коли,ни за богаташи,ни за ептен сиромаси..Незнам кај живееш,ама во Велес ги има доста,секоја трета кола е Фиат..Сум видел и доста Мерцедеси,посебно Е или Ц класа скапани на полумесеците..Луѓето знаат,неможе Голф од 1985 да биде поскап од Рено Клио од 2000-та година..Едноставно не оди.
За кој модел конкретно те интересира?Да прашам овие Deawoo коли какви се? Дали се добри издржливи, како оди потрошњата, делови и сл. И ако има некој од тука што поседува да каже нешто за нив...
Имаш ставено Apple знакче позади на голфот?Се кладиме во што сакаш дека Голф 1985 ќе надживее Рено од 2000. Праксата одамна го покажа тоа. Тоа е вистината.
Голема километража? Татко ми имаше Фиат Типо и му имаше поминато 750000 во такси возење. Не од еден град до друг туку најчесто низ град по катастрофални патишта. Имаше и пријател исто со Типо и тој негде му имаше поминато 500-600000. На -40 во зима на сабајле палеше секогаш на прва без никаков проблем. 17 години да возиш кола на секакво време и да не корозира (рѓоса) нигде. Е тоа се Италијанските коли. Досега немам видено никој да се пожали од Фиат во случајот Стило. Тоа што некои не ги бендисват дизајните на Фиатите не значи дека не се исплаќа да купиш. Единствена маана имаат во слабата предница. Ништо друго.Таман да почнеш да ставаш пари на страна со време. За Фиат тоа е голема километража.
Многу да троши? Не бе брат таман си е 23 литри пошто тој не е за обичен народ брат и за тие што имаат пари не се ништо 20 литра бензин.[DOUBLEPOST=1438463510][/DOUBLEPOST]Јас имам едно прашање околу џиповите Хамер. Вистина ли е дека Хамер Х1 и Хамер Х2 не се дозволени да се возат низ град, туку само Хамер Х3 е дозволен за во град? И вистина ли е дека Хамерот троши драстично многу повеќе за разлика од другите џипови?
![]()
Аман бе брат ти со гољфот гољф па гољф си запнал боље коњска кола ќе возам отколку голф за кој не ни вреди да се даваат пари. Голф тие кола за луѓе без стил.[DOUBLEPOST=1438463657][/DOUBLEPOST]Се кладиме во што сакаш дека Голф 1985 ќе надживее Рено од 2000. Праксата одамна го покажа тоа. Тоа е вистината.
Не мора баш за некој модел ако имаш некоја инфо стрикно за некој модел кажи ми пошто разгледував по огласиве ефтини се а и не се лоши имам еден човек вози nexia и ми кажа самиот прв газда е и уште го тера без проблем...За кој модел конкретно те интересира?
Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk
Имаш ставено Apple знакче позади на голфот?