Big Bull
ОК
- Член од
- 23 август 2008
- Мислења
- 562
- Поени од реакции
- 393
Јас на мојот Passat B5.5 ги менував само задните пред недела дена, т.е. само двете плочки и стругање/рамнење на дискот ми фати 2500 денари.Passat B5 .
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас на мојот Passat B5.5 ги менував само задните пред недела дена, т.е. само двете плочки и стругање/рамнење на дискот ми фати 2500 денари.Passat B5 .
Незнам што цена се за оваа кола, ако сакаш можам да ти дадам бројче да се јавиш утре да си прашаш цениPassat B5 .
Јас сакам на ново дискови и плочки на ново не сакам да се зафркавам со рамнење и др чуда .Фала за инфо .Кажи ми игра улога нешто големината на гумата (бандажот ) или не ?Јас на мојот Passat B5.5 ги менував само задните пред недела дена, т.е. само двете плочки и стругање/рамнење на дискот ми фати 2500 денари.
Не сум моментално во мк за да се јавам иначе фала за инфо и се .Незнам што цена се за оваа кола, ако сакаш можам да ти дадам бројче да се јавиш утре да си прашаш цени
Sent from my Note 3 [SM-N9005] using Tapatalk
Meнував јас на Голф дискови и плочки за 150 евра. Ваљда слично е и за Пасат.Знае ли некој што пари би коштале дискови и плочки ? (на ново ) ! (дали е битен моделот на колата итн >? )
Мислев да не нешто повеќе од 400 евра ама гледам цената не е голема па ќе ми одговара .Ти ги менуваше сите 4 или ?Meнував јас на Голф дискови и плочки за 150 евра. Ваљда слично е и за Пасат.
За едно ти е ценава 150 евра.Мислев да не нешто повеќе од 400 евра ама гледам цената не е голема па ќе ми одговара .Ти ги менуваше сите 4 или ?
А кажи ми што голф е и дали кога ги намести на борд компјутерот ти се појавуваше тоа сијаличето за ABS >? Иначе станува збор за 120 евра диск(еден) и 150 евра за плочка (една) >?За едно ти е ценава 150 евра.
Дискот е проблем, тој кошта бар 120 евра.
Па смени ги греачите[DOUBLEPOST=1435176221][/DOUBLEPOST]А да, заборавив да напоменам дека нон стоп трепкат греачите.
Адитивот го ставив ко бев на пола нафта, но одма ставив плус за 1.500 ко што реков и дојде нафтата скоро до крај.
Дискови од 2000 денари нагоре,плочки од 800 денари нагоре.Знае ли некој што пари би коштале дискови и плочки ? (на ново ) ! (дали е битен моделот на колата итн >? )
Не е до греачите, според првичните информации од механичарот се дека поради адитивот се што се наоѓало у цревата т.е. ѓубрето останало. Интересно е тоа што после 24 часа 'седење' на колата, преги кога ја запалив се беше во ред и успеав да стигнам без проблем до него. Ми рече дека џабе, пак ќе ми прави проблем у иднина се додека не се исчисти тоа.Па смени ги греачите
Meнував јас на Голф дискови и плочки за 150 евра. Ваљда слично е и за Пасат.
За едно ти е ценава 150 евра.
Дискот е проблем, тој кошта бар 120 евра.
го избричиле на суво 150 евра за едно.
Aj ne brzaj, ako si imal pola rezervar pa si stavil aditiv i si dostavil gorivo NEMOZE da e do aditivot. NIKOGAS ne vlece najdole za da go sobere gjubreto barem ja toa go iskusiv. Ako sakas da proveris dali e do toa prvo smeni go filterot za nafta bidejki on treba da e poln so gjubre. Ispusti go stariot i kje vidis dali e do toa. Najlesno e majstorot da ti zeme pari no tesko e da ti kaze sto e.Не е до греачите, според првичните информации од механичарот се дека поради адитивот се што се наоѓало у цревата т.е. ѓубрето останало. Интересно е тоа што после 24 часа 'седење' на колата, преги кога ја запалив се беше во ред и успеав да стигнам без проблем до него. Ми рече дека џабе, пак ќе ми прави проблем у иднина се додека не се исчисти тоа.
Утре ќе имам конечна одлука што уствари точно се дешава. Рече као демек милион случаеви имал такви.