До некаде и логично,за да ќарат и они...Naj skapi koli preprodavaat svercerive
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
До некаде и логично,за да ќарат и они...Naj skapi koli preprodavaat svercerive
Ко да прочитав негде понапред ,,би возела", но може сум грешка.мушко сум...![]()
http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=1640223 мислење ? утре ќе идам да го видам,ама некако ми има многу опрема,и дали има ваков сериски модел,или ова е правено само..? зборам за дисплејот и седиштата...
по што процени дека е враќан...?убав е, има доста опрема, фабрички е најверојатно таков. Сеа километражата е вратена без осет но тоа е, битно да е очуван добро.
Братучед мој зема за 6800 евра Мазда 3 дизел со само 40000км 2009 година од оглас. Проверена во сервис колата е џам. Така да ова е прескапо.
по што процени дека е враќан...?
Ја би земал вакво,иста година а 1500 евра разлика во цена не се за фрлањеhttp://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=1640223 мислење ? утре ќе идам да го видам,ама некако ми има многу опрема,и дали има ваков сериски модел,или ова е правено само..? зборам за дисплејот и седиштата...
Ја би земал вакво,иста година а 1500 евра разлика во цена не се за фрлање
А дека француските возила се поскапи за одржување тоа е мит
Прегледај го приврзокот 123182
Јас да сум би земал пежо бидејќи ем имаат далеку подобар изглед отколку голфот ем поефтина. Јас незнам луѓето што запнале гољф па гољф мене лично ми се многу тапа коли и не не би давал толку пари за таква кола.Ја би земал вакво,иста година а 1500 евра разлика во цена не се за фрлање
А дека француските возила се поскапи за одржување тоа е мит
Прегледај го приврзокот 123182
Па купувај за пежо.Ребраст каиш за Пежо Партнер 900 денара Дајко...За Фиатот кај мене ист Дајко,1500 денара..
Па купувај за пежо.
Вујко ми за 308 купуваше стабилизатори а ѓавол ипол ги плаќа.
Ми даде еднаш пари да му купам а ја му купив стабилоизатори од 405 450х2 а разликата до 1800х2 си ја ставам во џеб
Кога имав фиат дукато го носев на сервис во влае и поминував 50-60% поевтино од кај илијаНаправив споредба,братучед ми има Пежо Партнер 1.9 HDI,прееска купуваше делови,и јас бев со него..Водна пумпа за Партнерот 1100 денара ЛПР..Искрено се зачудив колку ефтини делови има..За мојата гарант е поскапо..
Кога имав фиат дукато го носев на сервис во влае и поминував 50-60% поевтино од кај илија
Порано палеше сега не знам.И јас ја гледав таа опција,додека излезам од Велес,да ставам нафта,патарина,1000 денари отиде..Па и уште ако во еден ден неможе да се заврши,да морам колата да ја оставам,па да одам со автобуси,возови,ништо не сум направил