Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Fap troši 40l na 100,plus i treba da go registriras, mene audito so 2 tona zakačeni pozadi mi troši 7-8l crvena. Ima po 500 denara delovi i za golf i audi,ne samo za jugo i 101 bez gajle.So kvaliteten materijal kovana lamela moze i podobra da bide nego novite sto se prodavaat kaj nas so sumljiv kvalitet.

Ти бе си ги смешал кутриот брзините.Изгледа кога те склопувале склопен си наопаку.Аман веке што си навалил бре ко слепец.....Па цепаници од твој ков,а ги има за жал многу купуваат резервни делови кај Африм на аутопут Тетова-Гостивари.....Нели ти кажав или не свакаш.Што си купил скапо ауто,а немаш пари да го оддржуваш.Јас таквите би ги стрелал,тие се срам за автомобилите.......

Па дека троши 40 лити и влече 10 тона затоа се вика ФАП и у сообракајна стои дека е камион,а не патничко возило.Не пишува поинаку......

Како баш за тебе се е со сомнителен квалитет????????Како на другите е со добар да не речам одличен квалитет?Како само тебе ти се случуваат фантомски работи,а останатите уживаат во возењето.....

И за крај,смени тоа ориганото ти праи халуцинации дефинитивно......

Dali nekoj znae kako moze da se opravi bravata za otvaranje na vratata od gepekot. se raboti za ford focus. Znaci klucot se vrti na desno najnormalno ali gepekot ostanuva zaklucen. Imam i taster na klucot za elektricno otvaranje ali koga ke pritisnam samo epten kratko se slusa zvukot od elektromotorceto i odednas kako nesto da zaglavi i tolku.
Dali da probuvam od vnatre da vlezam i da ja izvadam vnatresnata plastikata. Ako nekoj imal slicen problem neka kaze resenie

ce se najavis pred da idis da se napijame po edno toceno prilepsko :)
--- надополнето: 21 мај 2013 во 18:59 ---

ce se najavis pred da idis da se napijame po edno toceno prilepsko :)

Фиатистите (Браваши,Пунташи) ќе ги примите ли во тајфата за локање?

Да, ама интересно ќе биди на бегање чичко милицаец да не натера да дувниме :vozbud: чисто ради реда.

Да, ама интересно ќе биди на бегање чичко милицаец да не натера да дувниме :vozbud: чисто ради реда.

Ќе ни прости де..Оти одма така песимистички тумачења.:pos::pos:

Kaко ви се чини Ровер 200 како количе?Некој искуство со него,скапо е за одржување,делови и сл.?

ce gi primime :) kako ne :D
--- надополнето: 22 мај 2013 во 00:58 ---
е нема да бегате полека че си возите :D

Kaко ви се чини Ровер 200 како количе?Некој искуство со него,скапо е за одржување,делови и сл.?
Ефтина кола со скапо одржување
за моторизација и делови хонда
а хондата е исто комплицирана и скапа за одржување

така да купи си нормално ауто ефтино, корса, пунто, поло и слично

Biva li na Fiat punto 1.2 da mu stavam 71 ah akumulator?
--- надополнето: 22 мај 2013 во 16:39 ---

--- надополнето: 22 мај 2013 во 16:39 ---
Види дали може алтернаторо да го пуне до крај. Ако не може, самио акумулатор ќе се расипе ного побрзо.
--- надополнето: 22 мај 2013 во 16:44 ---
Ако е бензинец, има мотор од Хонда Сивик... Издржливо нешто... А за другите делове не знам...

Ај едно мислење за опел омега 1994 год бензин и плин. и која му е потрошувачката?

Дали некој има или може да ми посочи торентче или било каков извор за да симнам мапи за цела европа за том том навигациски систем?

So cena se dvizat novite tablici i koj gi izdava??
--- надополнето: 23 мај 2013 во 11:01 ---
--- надополнето: 23 мај 2013 во 11:14 ---

1200 денари
Или 1200евра ако сакаш по твоја желба да пишува нешто на неа :)

За издавање...не сум сигурен :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom