Шо е толку смешно ??![]()
Некое јако пензионериште го возело МЛ-ов

описот им е јак нема што.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо е толку смешно ??![]()
хахахаха затоа е направен комплетен сервисbaba ja vozela![]()
Барем мерцедесите се лесни за одржување... нема каиш, се менува масло, и најчесто не менуваат ништо друго (а имаш филтер за гориво, филтер за полен, филтер за масло), па пишуваат комплетен сервис направен, драпај си ташаците.... и кај 90% од луѓето врви, си вика има сервис за наредните 40.000, само масло ќе менувам.хахахаха затоа е направен комплетен сервисго има ршум направено
![]()
Али затоа МЛ-ов ми делува дека пие нафта повеќе од германец пиво за октоберфест.
Колку пие одприлика?
Отприлика 11.5 л на 100 кмАли затоа МЛ-ов ми делува дека пие нафта повеќе од германец пиво за октоберфест.
Колку пие одприлика?
Дизелот 270 трошел 14л/100 км270CDI
Околу 12-13 литра градска
Бензинците, најслабиот модел (230) околу 17![]()
Отприлика 11.5 л на 100 км
--- надополнето: 9 мај 2013 во 19:39 ---
Дизелот 270 трошел 14л/100 км
Дани отприлика за колку пари можам да најдам BMW X3 половен ?
А што е подобро според тебе ML или X3 ?Кај половните варира цената
Се зависи до годината, моторот, и најважно состојбата на возилото
X3 E83, 2.0дизел...во солидна состојба, некаде 15 000 треба да чини![]()
А што е подобро според тебе ML или X3 ?
Најдобро би било BMW X5 ама многу пари се во прашањеНезнам, не сум ги имал ни едното ни другото па да дадам стучно мислење
Но ипак ќе кажам ML, поголема класа е од Х3![]()
Даваш 10.000 евра за половно возило и те интересира колку трошиАли затоа МЛ-ов ми делува дека пие нафта повеќе од германец пиво за октоберфест.
Колку пие одприлика?
Сигурно, ако го вози баба ми... дај да го повозам јас, да видиш како ќе ја дуплираме бројкатаА 11.5 бензинецот ? Ма дај...
Не 11.5 , но дизелот фазла од 14л не троши низ градДаваш 10.000 евра за половно возило и те интересира колку трошине сум имал искуство со 270 CDI, мада имам 220 Cdi во ц класа од 2002 година... автоматик, ладен, знај 12 литри на борд да покажи низ град.
Сигурно, ако го вози баба ми... дај да го повозам јас, да видиш како ќе ја дуплираме бројката
Шала на страна, за градско возење имам поприлично тешка нога и не возам да ми троши по борд најмалце ...
Даваш 10.000 евра за половно возило и те интересира колку трошине сум имал искуство со 270 CDI, мада имам 220 Cdi во ц класа од 2002 година... автоматик, ладен, знај 12 литри на борд да покажи низ град.