Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мерцедес сака да биде Фолксваген. БМВ сака да биде Мерцедес. Ауди сакада биде БМВ.Да да, а тој компромис изгледа ти е АУДИ![]()
Значи палам БМВ-то, седиштата топли. Радиото контролирам со команди од волан. Имам темпомат да не ми се здрвува ногата ако сам на голем пат. Радиото автоматски си зголемува гласо како забрзувам, за да ја слушам песната со иста јачина без разлика колко возам. Целата возачка конзола е накај мене завртена за да ми одговара полесно да ги контрилирам сите работи. Сите ретровизори ми се затемнуват автоматски да не ми пречат светлата на колите зад мене. Имам комфорт модул за коа отклучувам и држам копчето 5 секунди повеќе, ми ги отвара џамовето (или затвара коа заклучувам).....
Има еден тон ситници шо го праат возејнето поудобно и поќефски... Отколко да те однесе од точка А до точка Б.
И такви тракатанци од кола дизајнирана у 90тите... Произведена пред 14 години. Не ми се ни мисле шо имат новите БМВенца....
Нели е тоа малку претерано.И што дека ќе го држиш копчето 1 секунда помалце.А тие возачи што немаат темпомат во колите?Голем кур ако ја испружиш раката да смениш песна да попуштиш-понамалиш.Колку ретровизори има?Два.Се дава важност на не толку битни работи.Абе гледај моторот,подвозје,да не е скапана.Ако не ти чини моторот џабе ти се сите горенаведениве гомнарии.(иновации)
И што кур ако има даљинско за гаража горе во ретровизорот?Тебе како што гледам ти се поинтересни ситниците и глупостиве,од колку моторот.И што ќе ти е тоа конкретно?
Не го мени. Најсериозно.mi treba sovet dali da go smenam pezoto 307 2004 godina na plin za bmw 320 2000 godina dizel i plus da mu doplatam 700evra ??? sto mislite dali e ok ili ne mi treba sovet falaa![]()
Дај инфо да видам како изгледа то даљинското... вака мислам дека на мојот нема ниту едно од двете, мада не сум сигурен... Имам фобија од буричкање по борд, еднаш сосема случајно буричкав, успат сум ја притиснал рачната 1 заб... умо ми го извај дури си ојдов дома да видам шо се дешава (ноќе беше), да титка да корни натре.Него сакав да го прашам Dzish, дали како стандард доаѓаат бришачите со сензор и дали има даљинско за гаража горе на ретровизорот?
За второво ептен не верувам, али го имам во Handbook-от од 2001ва.![]()
Абе како напрајфте вие, шо ќе ти е ова, шо ќе ти е она, ќе дојдиме до моментот, купи си мотор, мењач и тркала = ЛАДАИ што кур ако има даљинско за гаража горе во ретровизорот?Тебе како што гледам ти се поинтересни ситниците и глупостиве,од колку моторот.И што ќе ти е тоа конкретно?
БМВ-то поновиот модел е? Јас би го сменал.mi treba sovet dali da go smenam pezoto 307 2004 godina na plin za bmw 320 2000 godina dizel i plus da mu doplatam 700evra ??? sto mislite dali e ok ili ne mi treba sovet falaa![]()
1.1 или 1.4 бензин. Типувам на овај вториот, посилниот.Не го мени. Најсериозно.
(Шо мотор има Пежото)
Живеам во зграда со гаража и имам само еден клуч за неа, да направам уште еден би ме чинело 3-4 иљади мислам. Ако има ваква работа, ми значи мене.
И така не планирам колата да ја дрифтам или да се курчам со неа, сакам мене да ми прави мерак тоа што е внатре.
Ете Луки Јуниор најубаво опиша - милион ситници кои заедно го прават возењето поудобно и поќефски отколку да те однесе од точка А до точка Б.
БМВ-то поновиот модел е? Јас би го сменал.
1.1 или 1.4 бензин. Типувам на овај вториот, посилниот.
Aко ти е погодно количето чувај си го и свиркај си, особено ако БМВ-то е од оглас најверојатно увезено од Бугарија па не си ставај трн во здрава нога.mi treba sovet dali da go smenam pezoto 307 2004 godina na plin za bmw 320 2000 godina dizel i plus da mu doplatam 700evra ??? sto mislite dali e ok ili ne mi treba sovet falaa![]()
Дај инфо да видам како изгледа то даљинското... вака мислам дека на мојот нема ниту едно од двете, мада не сум сигурен... Имам фобија од буричкање по борд, еднаш сосема случајно буричкав, успат сум ја притиснал рачната 1 заб... умо ми го извај дури си ојдов дома да видам шо се дешава (ноќе беше), да титка да корни натре.