Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ne be druzhe.
Imam Diagnose oprema i preku DTS Monaco go dekodiram .

A za toe shto nemaat oprema si kupuvaat malo tajmerce koe shto go povrzuvaat na kola i samo go gasi.

I priznaj ligi ti tecat koga ce pomislis na Espresso Maschine :D
За Audi и VW имаш OBDeleven.
Изгледа како играчка ама е многу моќна работа.
Се уштекува на кола и после преку Bluetooth на мобилен имаш апликација

A da gi procitas komentarite pod videoto?
Dvajca drmoserci vi prodavaat muda marjanova zaradi gledanost.
Ако за тебе докторот за механика Миша од познатата фирма Mr Engine која е една од најдобрите во Европа за ремонт на мотори со повеќедецениска традиција е дрмосерач тогаш јас немам коментар.

Ако за тебе докторот за механика Миша од познатата фирма Mr Engine која е една од најдобрите во Европа за ремонт на мотори со повеќедецениска традиција е дрмосерач тогаш јас немам коментар.
Lele kur se trese Misa mehanicarot.
Abe odi begaj kazhal Misa ne cini motorot i toa ti e kako Isus da progovoril.

Abe gledaj go kako nekoja kurva se preseruva vo videata za da sobira gledanost na YouTube i da kasira.
Citaj gi komentarite vo videoto pa ce ti stani jasno koj ligus e toj tvojot Dr. Mr. Misa

Toj slepecot arno kazhuva AMA ne ja kazhuva cela vistina! Fintata e vo toa shto toa beshe samo na pocetokot od proizvodstvoto i se slucuvashe kaj genijalci koi ne znaat da si gi cuvaat kolite
Ne mu se ima na nikogo sluceno shto si staval maslo po specifikacija i menuval na vreme. A i mercedes na Mopf verzijata im stavi novi polugi taka da seto toa i za tie "pametnite" beshe vo red. Zatoa i na clenot mu preporacav od 2016 god deka se super.

I da ne zaboravam, prv remont na Motor prasvev 1994 godina i zatoa ne mi raspravaj shto kako.

Inace najgolem Dr. za Mercedes vo svetot e detevo

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom