Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Дали за 2 пати забрана на б категорија за возачка во последните 4 години автоматски ќе треба да полагам наново, дали е донесена таа измена и веќе се практикува?
A ti ne se opameti dosega?

Новиве коли нека се ебат у гз.

Све нешто свирка, трепка - газиш линија, возиш поише од знакот... Го глеа знакот и ми јаде гомна. Ќе му ја извадам камерата на шофершајбна.

Прашањето ми е - нели се заебуе моторот на подолг период, со тоа пали/гаси аутоматско увек коа ќе застанеш?

У тоа прирачникот ко да ми се извинуваат - викаат - ова ни го бара Европа да го стаиме, она ни го бара Европа да го стаиме.

Им викам на Тојота, при преземање - искључите ми ги овие срања - Не! не смееме
fuck off на интернет ќе си видам

Све нешто свирка, трепка - газиш линија, возиш поише од знакот... Го глеа знакот и ми јаде гомна. Ќе му ја извадам камерата на шофершајбна.

Прашањето ми е - нели се заебуе моторот на подолг период, со тоа пали/гаси аутоматско увек коа ќе застанеш?

У тоа прирачникот ко да ми се извинуваат - викаат - ова ни го бара Европа да го стаиме, она ни го бара Европа да го стаиме.

Softverski se se gasni. Zasega vo MK se gasnime. A za vo eu za zal nesmee da se cepka nisto kaznite se drakulski.

Softverski se se gasni. Zasega vo MK se gasnime. A za vo eu za zal nesmee da se cepka nisto kaznite se drakulski.
Krastajci vo boja!
Se izgassnav sto me nervira i nikomu nisto.
a toa citanje znaci mozis sam vo podesuvanjata da go isklucis (Barem taka e kaj kolive sto gi vozam)
Pali-gasi ti treba nekoj sto znaj codieren.

Astra J
Vw golf 6,5
Seat leon
Insignia
Astra h
Corsa c,d
Bmw E60 E90
Audi a3,a6 c6
Bmw 118,120
Bmw e46
Mercedes E200,220,270
Volvo S60
Skoda
Vectra c
Lexus
Zasega na listata najbarani koli se astra j,insignia,golf 6,7,passat B7.
Astra j se pokaza odlicna kola posebno 1.7 131ks. Isto taka golf 6ka odlicna samo so ima edina mana korozia ali to nema da komentirame.
Audi c6 i bmw e60 letaat kako alva. Imaat po
3-4 gazdi smenato na sekoj cekor gi ima.
Insignia se dava samo da se iscisti od dvor i pojke da nevlezi.
Seatot i golf 5 pogodni za pocetnici se baraat najmnogu. Na plac da se naredeni 9 japonski i korejski vozila i eden golf da e site vo golfot odat.
Toa rank listite sekoj si gi praj kako so im cini.
Germania,Holandia,Avstria,Skocka, Bulgaria,Hrvacka,Bosna japonec i koreec nemoes da sretnis. Se e vw,mercedes,audi....
Grcia bev pred dve nedeli a i evegi non stop idat vo Bitola stalno vozat ili toyota ili nisan. Tie skroz obratno. Taka da vo sekoja drzava razlicno se bara.

A, sto mislis za Passat 2015-2017 avtomatik?

На VW имаш дугме за исклучување на тоа старт-стоп. Кај бирачот е поставено, како буквата А и пишува off
Вакво
Se254bc6df6724829b68b6e5ba9f9396bN.jpg

После секој старт на моторот мораш поново да го исклучеш.
Мислам не мораш, ако сакаш. Битно има опција за тоа

I mene me nervirase istoto. Start stop sistemot, racno ,,go gasam,, na sekoe palenje na motorot ima taster ,,eco,, i dobivam poraka na ekran ,,eco deactivated,,. Za citanje znaci, go imam iskluceno govorot preku touch screen vo podesuvanja, samo na ekran da stoi limitot ,,bez da zbori,,. Za pratenje na lenti, vibrira volanot ako zgazam lenta i ne mi smeta go naviknav, toa ne najdov ,,kade se gasi,,.
Ako ,,ja pokries kamerata,, ke dobies greska hahahaha.
Cepkaj vo komandi, jas na youtube najdov se za mojava.

Прегледај го приврзокот 460777

После секој старт на моторот мораш поново да го исклучеш.
Мислам не мораш, ако сакаш. Битно има опција за тоа
Кликањето на ова дугме после палењето на моторот е мој ритуал откако е купена колата. Така автоматски го правам без дури да мислам на него :pos:

да не има машина од 5000 евра што сама ти го клика дугмето? :kafence:
Ne be druzhe.
Imam Diagnose oprema i preku DTS Monaco go dekodiram .

A za toe shto nemaat oprema si kupuvaat malo tajmerce koe shto go povrzuvaat na kola i samo go gasi.

I priznaj ligi ti tecat koga ce pomislis na Espresso Maschine :D

Prviot mesec go stiskav dugmeto za start stop poso testirav kako vozi kolata so menjac u drive i sport. Od togas stalno vozam u sport(momentalno e na 192k km a okolu 130k km se izvozeni od mene od koa e kupena) i samo menjacot go stavam u sport pa nema potreba da gasam start stop na dugme poso ne raboti u sport.

Na novite kolite ovie gluposti za brzini mora na sekoe palenje da se isklucuvat ili da se kodiraat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom