Fringe
Скитник низ паралелни светови
- Член од
- 24 септември 2011
- Мислења
- 7.898
- Поени од реакции
- 3.006
NovusНекаде низ Скопјево, па и низ државава да се продаваат кровни носачи, кровни куфери, али second hand?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
NovusНекаде низ Скопјево, па и низ државава да се продаваат кровни носачи, кровни куфери, али second hand?
И јас ги возам Дебика Престо..Ги купив летото во 2012,сум извозел некои 30.000 км..Еднаш ми пролизгаа само,оти не држев размак со тој пред мене,и морав нагло да кочам на дожд..Ги платив 3000 денари од гума со монтажа,балансирање,вентили..Оценка од 1 до 10 им давам 7..На следното менување одам на Тигар..
Мишелин го има купено Тигарahahahahaha od Debica na Tigar ahhahahaha lele stipsa si nevidena. Ako si MAZ vozi Michelin be. Ako ti drzi.
Незнам јас секаде кај што прашував најефтини се тигар, а најскапи мишелин ... по 2000 ден има разлика помеѓу нив, конкретно 13киМишелин го има купено Тигар
Абе гледам загинаа другиве што не возат мишелин ...Ako tebe zivotot ne ti e mil za 2000 denara po guma togas sto da se zbori. Michelin i samo Michelin
Скап е плинот околу 1200-1400 евра плус ќе троши околу 30% бензин и плин 70% значи мора мешавинаPreku izvrsitel imam moznost da kupam Volswagen Pasat 1.8 TSI 2008 godina na proizvodstvo kupeno od makedonija so orginalna kilometraza od 153 000 kilometri za 7500-8000 evra. Nekoj sovet okolu vakov vid vozilo, i dali ke imam nekoja zasteda akoja stavam na plin ,bidejki na benzin totalno neisplatlivo e da se vozi . Fala
Коа реков дека мишелин го купил тигар мислев на тоа дека со негово купување го подобрил квалитетот на гумитеНезнам јас секаде кај што прашував најефтини се тигар, а најскапи мишелин ... по 2000 ден има разлика помеѓу нив, конкретно 13ки
Јас возам мишелин енерџи и иако се на околу 3-4мм сеуште се држат супер на пат
За Барум што ќе кажете? Или бф гудрич?
Preku izvrsitel imam moznost da kupam Volswagen Pasat 1.8 TSI 2008 godina na proizvodstvo kupeno od makedonija so orginalna kilometraza od 153 000 kilometri za 7500-8000 evra. Nekoj sovet okolu vakov vid vozilo, i dali ke imam nekoja zasteda akoja stavam na plin ,bidejki na benzin totalno neisplatlivo e da se vozi . Fala
Незнам јас секаде кај што прашував најефтини се тигар, а најскапи мишелин ... по 2000 ден има разлика помеѓу нив, конкретно 13ки
Јас возам мишелин енерџи и иако се на околу 3-4мм сеуште се држат супер на пат
За Барум што ќе кажете? Или бф гудрич?