Cruise
Ja sam taj iz Cadjavice
Бризгалките кои вбризгуваат гориво во цилиндрите. Оди на дијагностика нека го ѕирнат![]()
А спој некаде може ли да прави?Немора одма на најлошото и најскапото да се мисли да му ебам матер..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бризгалките кои вбризгуваат гориво во цилиндрите. Оди на дијагностика нека го ѕирнат![]()
А спој некаде може ли да прави?Немора одма на најлошото и најскапото да се мисли да му ебам матер..
Ne veruvam da e nesto kaj diznite,toj tvojot e obicen TD nema elektronika tamu. vadi sijalickata i dodeka tera ne se zamaraj.А спој некаде може ли да прави?Немора одма на најлошото и најскапото да се мисли да му ебам матер..
Ne veruvam da e nesto kaj diznite,toj tvojot e obicen TD nema elektronika tamu. vadi sijalickata i dodeka tera ne se zamaraj.
![]()
Пак јас,на моменти ми се пали ова сијаличе,кога давам контакт пред да ја запалам колата се гаси одма,после тоа знае да се запали веднаш после вожња,и на сред вожња.Го имам приметено ова околу 5-6 дена,денеска често свети,и ќе се исклучи.Колата си пали нормално,влече како што треба.Ми се дешава ова,од кога и дотурив погусто масло 20-50 околу 150 грама.И улјето на шипката е скроз до горе.Дали има врска со маслото?Електричар може ли да открие што може да биде,или директно на механичар?Можно ли е да прави спој некаде,некоја маса.Иначе станува збор за ова сијаличе.![]()
benzinska pumpa. probaj prvo so filter za gorivo. Ne ja menjaj odma, moze da ti sveti t.e. da se pali i da se gasi desetici iljadi km. cekaj da rikne, pa smeni ja. Ova mi e od iskustvo so istiot problem, tocno kako sto go opisuvas i ti.
Дали има некој македонски сајт кај што може да се видат цени на делови за коли?
--- надополнето: 1 јуни 2013 во 15:28 ---
Ме интересира некој дан знае одприлика која цена се движет шофершајбни за пежо 307 2004 год.
hahaha дај бре кажи ако знаеш не играјJason Statham вози Пежо?
Ахх таа светска криза![]()
Мене ми ја препорачаа Екто Дизел од Лукоил.decki, za golf 3 tdi kakva nafta e najuba, I od koja benziska da turam
Треба да заменам уметак на брава (за палење) на голф 3ка. Пошто замените се најчесто кинески и не се квалитетни, се мислам да вградам тастер за палење... Добра идеја?
Некој линк за упатството за користење и service manual-oт на анлиски или српски? Се откорнав од барање ама не можам да најдам...
--- надополнето: 1 јуни 2013 во 17:30 ---
Мене ми ја препорачаа Екто Дизел од Лукоил.