Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
Мислам дека ти не ме разбираш шо сакам да ти кажам...Мислам дека не се разбираме веќе премногу.
Немој да ме јебеш дека ваков го има за 8.000 евра, донесен до овде и увезен, само да го регистрираш.

Е така. А јас ти кажав дека и класик и елеганс ја имаат горе долу истата опрема, се разликуваат во ситници. Муабетот ми е дека твоето расудување се води според кожа, бандаши, и сл. А то е најмалце битно во случајот. Разбираш? Бандашите се клават и се вадат, то шо го виде кај прилепската Ц класа (од типот на оштетен ентериер, нефункционални работи) тешко се оправа.Претходниот пат ви прифатив што зборевте за опремата, иако воопшто не ме сфативте. Јас едноставно зборев, бидејќи има премногу избор, јас прво им давам предност на тие со поголема опрема. Но, тоа не значи дека јас ќе го купам тој со најголема опрема на слепо. Овој вчера беше горе-доле перфектен по мој вкус, па по моја инспекција не се ни одлучив до сервис да го носам.
твои пари, твоја одлука.Реков, од мој аспект, а веќе се сметам за доволно компетентен да оценувам Мерцедеси - доволно е добар и според цената, вреди да се размисли.
Сум видел и Ауди и БМВ, не скапани, туку со дупки здраво да напрајш. Особено австриските коли.... рѓосани се 90% од возилата од стаклата надолу (читај само кровот е здрав).Abe sum videl mečki od 2000-2002 celi skapani ko vo zastava da gi sklopuvale,sramota,samo značkata ja plakaš.
Аман со ова. Ако ти е толку важно, еве ќе ти кажам: има и реален мерач а.к.а. шипка, ама е напикана под пластиките. И треба да се извади горната пластика ако сакаш да мериш така. Значи ги има двете: и електронски мерач да мериш ко господин без да се валкаш и шипка. Шо мислиш како тураат масло во моторот на сервис? Без да го измерат? И сега посреќен си?Kola kaj so ne može nivoto na ulje vo motorot da go proveriš turi i kurot. Koja glupost da ne može da poveruva čovek.
Да, а шеикот од катар за само 1 и пол миљон има хромирано BMW кое нема никогаш да корозира. Ебате муабетот, споредуваш А8 со возила кои се 1/3 од цената на 8-ката.Audi e audi. Ne deka jas imam audi,i ne deka najveke gi cenam TDI ama ednostavno taka e. Sve pocinkovano,napraveno 100 godini da se trkala. A a8 duri i cela karoserija od aluminium imaat.
Lično mene ako me prašaš mercedesite se 3 klasi podole od audievcite,posebno karoseriite. Baska se 5x poskapi za održuvanje.
Да бе, ќе се навукнуваш во гаража. Возила со десен волан не врват хомологација веќе 5 години уназад. Можиш да ја увезиш, цариниш и да ја чуваш в гаража. Или да ја растуриш за делови, или да бараш донор, да прередиш се и да ја напрајш со лев волан.Абе јас да си начекам кола за дупло поефтино со десен волан, па ќе се навикнам што е проблем.![]()