Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ми требат нови гуми некој да не знае кај се најповолни со цените... најдов нешто на интернет од Benelux Tuning Skopje па ај ако има некој поинформиран нека пише од кај е најисплатливо да се земе прашав во сервисот за Ауди 500 евра излегува една гума Мишелин 19ки 255 а од Бенелукс нешто поефтино ми понудија... дали се реални цените или може да се најде нешто поповолно :)

Види во Мотоцентар (према Визбегово) и Мултибренд (Јужен булевар спроти Ромео и Јулија ресторанот) само гледај си ја месецот и годината на производство задолжително !

Види и во Pneumatik кај католичка и во лисиче на кривината за накај последна 5ка

Кое улје е најдобро за брава тд 74 kw,некое со средна цена.Селениата некако скапа ми е,430 денари литро.Незнам кое да го ставам,имало некое АПИ италијанско,го користел ли некој?

Кое улје е најдобро за брава тд 74 kw,некое со средна цена.Селениата некако скапа ми е,430 денари литро.Незнам кое да го ставам,имало некое АПИ италијанско,го користел ли некој?
АПИ е одлично уље ставај слободно и вози во Макоил го и има.

АПИ е одлично уље ставај слободно и вози во Макоил го и има.

А колку пари е да не знаеш?Ја од Велес сум,а тука нема Макоил.Сигурно го има и у другиве продавници за автоделови.

А колку пари е да не знаеш?Ја од Велес сум,а тука нема Макоил.Сигурно го има и у другиве продавници за автоделови.
Минатата година ставав точно не ми текнува околу 250 ден литар мислам дека беше.

Шо е работава со огласиве бе? гледам бмв 320ка 2009 200.000 км и 2000 пак 200.000. сите се изнаучија со ова врајчањево на км ццц :mad:
еден па `99 80.000 пишал оооо

Шо е работава со огласиве бе? гледам бмв 320ка 2009 200.000 км и 2000 пак 200.000. сите се изнаучија со ова врајчањево на км ццц :mad:
еден па `99 80.000 пишал оооо

Хахах на тој со 80.000 изгледа мајсорот кога му ја враќал испушил една цигара дур биднало 80.000
иначе стварно претеруваат со км, скоро сите имаат иста км, 120К, 170К, 200К враќани у пм посебно последно време што гледам голф, пасат, ауди таквите дизели охохохоооо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom