Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да прашам, слушнав некои муабети дека цените за уплаќање за возачка дозвола ќе се покачиле до 600-700 евра, дали тоа е точно, дали се знае датум, некој поупатен во ова?

pravef jas muabet so eden instruktor,go prasav dali ke ima poskapuvanje pak,vika ke ima ama ne sea drugata godina taka da imas vreme :)

Сакам да прашам, слушнав некои муабети дека цените за уплаќање за возачка дозвола ќе се покачиле до 600-700 евра, дали тоа е точно, дали се знае датум, некој поупатен во ова?

Абе не зезај толку е во германија.

Не бе, многу луѓе за тоа прават муабет, и се мислам, дали да уплатам сега или нема врска муабетот, па да почекам накај септември, и така не се брзам. А?

Брат баш татко ми преги ми кажуваше, ќе се покачиле за некои 250-300 евра. На мене ми уплатија веќе, за во Август да зимам часови кога ќе наполнам 17.

А колку е сега?
250-300 евра поскапување би било некои 100%...што не е нормално.

пред некој ден си ја изгребав колата.се разбира дека бојата на браникот ми отиде и малку боја од каросеријата под фарот.:tapp::tapp:

гребнатинката на каросеријата е длабока (од долу се гледа бела боја и некоја сива нијанса).кажете ми со што мозам да ги покријам гребнатинкиве .во веро видов некој восок кој оди во комплет со коректор.ми изгледаше скапо околу 800 денари.
ако некој знае молам за помош
однапред благодарам
п.с.или евентуално да ги посетам новус продавниците
:helou::smir::helou:

Земи си коректорот и восокот и заврши си работа. Ќе покрие, скоро неприметливо ќе е, а и најефтино. :)

сега е 350 евра се на се :nesvest:

Грешка си, моментално се на се излегува околу 15000, а тоа е околу 250 евра, распрашај се по други авто школи ако некаде ти кажале за 350ка. :)

Еваа.. ного пари кее бе. да зеем и јас да уплатам да возам... ке треба сабајлето накај 4-5 ка нема народ оти ке согазам се живо и диво.хахаха.. :) malce sala

Здрво!
Ме интересира дали некој има искуство со Опел Вектра А-серија од 89-94.
Имам некои прашања,доколку знае некој нека напише пост.
поздрав

п.с не мора да има искуство може и да има некое познавање.

Вектра А...широк поим...
Бензин или дизел? Си нашол нешто конкретно?
Ај образложи малце што бараш, па ќе продискутираме...
Инаку...сите гнијат на задните крила и праговите...многу!

Вектра А...широк поим...
Бензин или дизел? Си нашол нешто конкретно?
Ај образложи малце што бараш, па ќе продискутираме...
Инаку...сите гнијат на задните крила и праговите...многу!
benzin 1.6i od 95 poslednite modeli od A serija. a toa so gnienjeto e loso,tesko da se suzbie neli?inace kolata ima 130000 pominato.
a toa so krilata nema li caare nekoe

За Вектрата?? Чаре има, добар лимар, и висење над глава за да одстрани целата кородирана површина, и да стави нов лим, кој ке го заштити доста квалитетно... Или да му ја дадеш на некој, па тој да си ја чади главата со тоа, а ти да земеш нешто подобро сочувано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom