Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каде да ставам антифриз и кој антифриз е најдобар?
Каде да ставам антифриз и кој антифриз е најдобар?
Во гепек се ставаат две туби,една на багажаникот само стегнија со јаже да не летне при брза вожња.
Можеш една и под возачко седиште колку да не ти мрзнат нозете дури возиш.
Греота за тебе. Баш ми е жал за тебе...
Знам каде се става, прашањето ми беше кој е најдобар.
Нема разлика кој е најдобар туку види што боја ти е антифризот што моментално користиш и таква боја ќе земеш инаку ако помешаш различна боја ќе си направиш сапуница (ретка пена) . Освен ако скроз менуваш антифриз.
Sent from my iPad using Tapatalk
Бојата на антифризот се препознава на самиот сад за антифриз.Најчесто садот е пластичен полупрозирен и се гледа или е црвена или е плаво-зелено течност во него,трето нема.Ако не си сигурен на сервис без проблем ке определат.Како да проверам боја на антифризот?
Можам сам или на сервис да ја однесам за да ми видат?
Како да проверам боја на антифризот?
Можам сам или на сервис да ја однесам за да ми видат?
BMW 316i benzinec 2002 do 2004 godina dali se pogodeni? defekti sto najveke strada? odrzuvacka i kakva voznja imat?
На сервис секако дека можат да видат. За да провериш ти, отвори го казанчето и со едно стапче брцни малку внатре во антифризот колку да остане на стапчето антифриз. Потоа земи бела хартија и со стапчето на кое имаш антифриз - капни на хартијата. Ќе видиш одма која боја е![]()
Само да внимава да не се помешал антифриз и течност за ветробранско стакло [emoji16][emoji16][emoji51]
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk