Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добри се ако најдеш сочуван и одржуван примерок ... за одржување се скапи, сепак кој колку му е чергата нАлиЛуѓе некој искуство со BMW 3 модел E90? Добри се, одржување, совет и слично? Бензинец или дизел и слични работи![]()
Хмм некој со такво ауто да сподели искуство се наоѓа на форумов?Добри се ако најдеш сочуван и одржуван примерок ... за одржување се скапи, сепак кој колку му е чергата нАлидизелите се добри покажани, бензинците се преретки
На мајстор, ако е казанчето за парно има многу работа ...Не ми работи греењето во кола Сеат Кордоба 2000та година. Ве молам за совет, што треба да проверам?
Ги сменив филтрите, но не е до тоа. Поздрав
Не ми работи греењето во кола Сеат Кордоба 2000та година. Ве молам за совет, што треба да проверам?
Не ми работи греењето во кола Сеат Кордоба 2000та година. Ве молам за совет, што треба да проверам?
Сакам да прашам или некој да ми даде совет треба да менувам амортизер заден десен на Опел астра х во сервис ми нудат 66 евра оригинален плус монтажа и не ги давале поединечно т.е ќе ги сменеле и двата значи 132 евра плус монтажа и да се сменат баферите уште по 1900 денари. Прашував по авто делови најдов амортизери од 1500 па до 5000 од кој кинески , полски , турски и за 2500 германски сеа дилемата ми е дали да си ствам оригинален или да ризикувам со некој од другиве амортизери патем сите освен кинескиот имаат по 1 година гаранција.
Избегни го 1.4 другите се добри.http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=2343600
Што мислите за оваа генерација на Фиат Браво? Гледам дека имаат неколку мотори (1.2, 1.4, 1.6, 1.8). Знае ли некој дали се дефектни коли и слично (или можеби некои од моторите им се погодени, некои не)? И ако нешто се заебе, дали ќе ме кошта како Е класа мерцедес за сервис?
Цената ми е страшно примамлива, треба да го вози женска особа почетник. Мислам дека отприлика за овој ценовен ранг, нема друг модел на кола со клима и АБС.
http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=2343600
Што мислите за оваа генерација на Фиат Браво? Гледам дека имаат неколку мотори (1.2, 1.4, 1.6, 1.8). Знае ли некој дали се дефектни коли и слично (или можеби некои од моторите им се погодени, некои не)? И ако нешто се заебе, дали ќе ме кошта како Е класа мерцедес за сервис?
Цената ми е страшно примамлива, треба да го вози женска особа почетник. Мислам дека отприлика за овој ценовен ранг, нема друг модел на кола со клима и АБС.