Toa se POLOVNI delovi,ne bidi nepismen,odi prasaj stabilizator Lemforder za Passat 2005 godina 2.0 TDI kolku pari e, jas ke ti kazam, 30 evra e, imas dva, odma kreva na 60 evra,a raminjata, zglobovite,manzetnite,toa da ne ni pocinjam da pisuvam ceni
Сум возел Алфа 147 и поголема тиња неам видено у животПрво Алфа со Пасат да споредуваш не можеш, друго како споредуваш Алфа со пасат, демек Пасатот е боље од Алфа? во што во одржување? Јас имам 156ка и на такси се вози немам никаков проблем околу неа прво а друго, еве другар има три пасата на такси он лично иде повеќе на сервис за различни ствари отколку ја што сум ја однел.
Друга ствар еве сега на едниот изгледа меначот е отиден и тоа има 540,000 некаде сакаш да кажеш демек Алфите се срање.
Не си возел Алфа а ниту пак си имал за да кажеш демек се срање и сл. Земи Алфа ќе праиме моабет. Друг пат не ги споредувај и не кажувај демек Пасатот е во ниво погоре што врска нема ама ај...
Не е половна нова предница за пасат јас си ја зедов за 12 000 со се монтажа и ене 3 години ме тера така да значи има и јас си имам б5 што не е 2005та него постара е и си има друг тио на мотор и поевтино каде каде одржавањеToa se POLOVNI delovi,ne bidi nepismen,odi prasaj stabilizator Lemforder za Passat 2005 godina 2.0 TDI kolku pari e, jas ke ti kazam, 30 evra e, imas dva, odma kreva na 60 evra,a raminjata, zglobovite,manzetnite,toa da ne ni pocinjam da pisuvam ceni