Divider
Seraphim
Неќум спортски. Неќум суперспорт.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Toчкест, колку илјадарки е отприлика овој? Ме интересира само![]()
Toчкест, колку илјадарки е отприлика овој? Ме интересира само![]()
Ај ако може помош иам кивеј флеш и ми се дупна гумата уште одамна ја однесов да ја лепат ама ништо не се лепи партали е :S а нова гума никаде неможам да најдам
димензии 100/60/12 за мала гума се работи ниско профилна ај ако може некој нека побара ако има пријатели нешо нека праша и нека ме извести
Ај ако може помош иам кивеј флеш и ми се дупна гумата уште одамна ја однесов да ја лепат ама ништо не се лепи партали е :S а нова гума никаде неможам да најдам
димензии 100/60/12 за мала гума се работи ниско профилна ај ако може некој нека побара ако има пријатели нешо нека праша и нека ме извести
мислев да речам 13 000 првен,ама ај си викам да не се брукам....иначе што се разликува 2009 од 2008 моделот?-по темата на маските или има нешто екстра?Kakvi 20 be, so 20 iljadi dva se zemaat novi od prodavnica.
Ova e stariot model za 2008, i sega po evropa ne kosta poveke od 9 iljadi, max 10 vo salon. Najnoviot model, CBR1000RR 2009 momentalno cini 12 iljadi evra ganz nov.
Kakvi 20 be, so 20 iljadi dva se zemaat novi od prodavnica.
Ova e stariot model za 2008, i sega po evropa ne kosta poveke od 9 iljadi, max 10 vo salon. Najnoviot model, CBR1000RR 2009 momentalno cini 12 iljadi evra ganz nov.
абе Гаро знам ја шо да зеам ама немам пари :icon_frow 900 еура е купен колку би го шитнал?џабе...Prodaj Keeway-ot i kupi asalen.
Ozbilno!
абе Гаро знам ја шо да зеам ама немам пари :icon_frow 900 еура е купен колку би го шитнал?џабе...
за со поголеми димензии сигурни сте дека може???Дека кога ја вадевме тој едвај ја извади многу тесно беше позади задната е иначе:nesvest: