Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па коа си се правел фраер пред пи*** на средношколски години со цигарче во уста.... сеа мисли му ја што по брзо да се одвикнеш.
Иначе треба да бидеш цврсто решен дека сакаш да ги оставиш а кога ќе идеш во дуќан по кутија цигари застани малце и купи друго бе ако толку си решен :smir:Среќно....
![]()
Значи кратко и јасно , ми треаат совети како да ги оставам проклетите цигари.. пушам веќе 4 години скоро, и осеќам како ми штетат , како сум зависен од нив.
Ако има некој што пушел и сега престанал уште подобро,ама не ме интересираат оние од типот, ти треба воља, остави ги ја ќе ги најдам и слично :pos2: .
фати си женска која мрази цигари , па од преголемата љубов кон женската , некако ќе се откажеш ....све за љубав![]()
Ти треба јака желба и ќе ги оставиш. Јас бев пушач 8 години и од три кутии цигари на ден, останав на ниту една запалена цигара ни мање ни више туку година и два месеци. Едноставно сфатив дека ми пречат, ме нервираше што секое сабајле не можев 2 саата да се искашлам, се чувствував поспана, уморна. Се будев со главоболки, а сега ги немам тие проблеми. Кога ја допушив последната цигара, бев цврсто решена да ги оставам цигарите. Мислев дека нема да успеам и првите десет дена беше тешко за издржување, ама сега после година и два месеца сфаќам дека само џабе сум фрлала пари за цигари, кога и без нив живеам, пијам кафе, не се здебелив ко шо викаат, не гнетев неконтролирано у почетната фаза на откажување. Треба да сакаш да ги оставиш цигарите, за да успееш во тоа.Значи кратко и јасно , ми треаат совети како да ги оставам проклетите цигари.. пушам веќе 4 години скоро, и осеќам како ми штетат , како сум зависен од нив.
Ако има некој што пушел и сега престанал уште подобро,ама не ме интересираат оние од типот, ти треба воља, остави ги ја ќе ги најдам и слично :pos2: .