Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И тоа шо викаш или ке ги остави или ке продолжи да ги пуши уз млекото па ке си добие и чир гратисСекојпат кога ќе ти се пуши цигара,напиј се млеко.Млеко и цигари не иде,така ќе престане да ти се пуши.Еден познајник така ги откажа цигарите (а пушеше по 3 кутии дневно) :smir:
И тоа шо викаш или ке ги остави или ке продолжи да ги пуши уз млекото па ке си добие и чир гратис
со самото тоа што си помислил и посакал да ги оставиш цигарите-ти си веќе на пола пат да го сториш тоа , за разлика од мене кој не ни помислува , а камоли и да се обидеЗначи кратко и јасно , ми треаат совети како да ги оставам проклетите цигари.. пушам веќе 4 години скоро, и осеќам како ми штетат , како сум зависен од нив.
Ако има некој што пушел и сега престанал уште подобро,ама не ме интересираат оние од типот, ти треба воља, остави ги ја ќе ги најдам и слично :pos2: .
Значи кратко и јасно , ми треаат совети како да ги оставам проклетите цигари.. пушам веќе 4 години скоро, и осеќам како ми штетат , како сум зависен од нив.
Ако има некој што пушел и сега престанал уште подобро,ама не ме интересираат оние од типот, ти треба воља, остави ги ја ќе ги најдам и слично :pos2: .
И тие се исто ѓубре.Пак имаат некотин.Купи си од тие електричните цигари.