Јас слушам секаква музика но највеќе србска и македонска-забавна и така нешто повесело.Имам идено во хор али престанав одкако ми се промени гласот.Од тогаш помина доста време но јас пеев за мене..така кога се веселам и според мое мислење имам доста квалитетен глас за мкд и срб музика.
.Би сакал да се занимавам со Музика (да си ја пробам среќата) па мислев да се запишам за свирење на некој инструмент што ќе ми користи доколку почнам да пеам за некој од овие жанрови на музика.Освено тоа доколку не свирам на инструмент би се запишал на соло пеење, но бидејќи не сум информиран би сакал да знам доколку отидам каква музика би пеел.нешто повеќе ако знаете.И сакам да прашам дали е предоцна да учам инструмент -хармоника на 16-18г возраст...
Што повеќе би ми користело:да научам да свирам на инструмент или соло пеење?
хармоника избрав поради тоа што сакам весела музика и што мислам дека повеќе би успеал со тој инструмент. Толку од мене доколку има некој што повеќе се разбира нека ме посоветува малце.
.Би сакал да се занимавам со Музика (да си ја пробам среќата) па мислев да се запишам за свирење на некој инструмент што ќе ми користи доколку почнам да пеам за некој од овие жанрови на музика.Освено тоа доколку не свирам на инструмент би се запишал на соло пеење, но бидејќи не сум информиран би сакал да знам доколку отидам каква музика би пеел.нешто повеќе ако знаете.И сакам да прашам дали е предоцна да учам инструмент -хармоника на 16-18г возраст...Што повеќе би ми користело:да научам да свирам на инструмент или соло пеење?
хармоника избрав поради тоа што сакам весела музика и што мислам дека повеќе би успеал со тој инструмент. Толку од мене доколку има некој што повеќе се разбира нека ме посоветува малце.