Совет

• Креатор на темата Креатор на темата flashjuventus
  • Време на започнување Време на започнување
Дали навистина знае да пее подобро ќе се види на друга, отколку на негова песна.
Јас би сакал да те слушнам. Ако не ти е проблем пушти некоја снимка каде што ќе пееш на матрица
(македонско народно сакам) :D

Еј одлична идеја ете може да сними едно видео како пее и ќе му дадеме оценка реална според нас :)

Некои мислења кои беа надвор од темата ви ги избришав. Тука сме за нешто поинакво да правиме моабет.

Инаку зошто не ја пробаш првин вака да направиш една песна каде што ќе видиш дали навистина знаеш да пееш? За песна да направиш со текст,музика можам да ти направам нормално во студио :)
тнх sky. Моментално идам на англиски па за да почнам со музичко би морал да се откажам од англискиот.Размислив и сватив дека не треба да избрзувам.Доколку го оставам англискиот ќе изгубам многу бидејќи не се наслонувам се на музика-Но истовремено ако не успеам сакам да напредувам и на друго поле а со откажување од англискиот многу ќе изгубам.Сватив дека јас немам желба за инструменти туку за пеење...и може само да кажам ќе чекам уште..иначе планирам да се натпреварувам на една од сезоните во натпреварите на х фактор :).иначе за твојата понуда студио..Најпрво би дошол на некоја собиранка каде ќе може да се запознаеме па доколку има шанса ќе видиме и за тоа. тнх.. :) доколку има некој кој има слична желба а мисли дека може да успее нека напише да го посоветува кој знае? иначе ќе мора да се брише темава според мое мислење.
--- надополнето: 24 ноември 2013 во 17:43 ---
Еј одлична идеја ете може да сними едно видео како пее и ќе му дадеме оценка реална според нас :)
за жал немам како да снимам видео моментално но ќе се потрудам да најдам за некое време :)

Темата нема да се избрише бидејќи нема никаков проблем за тоа. Ќе стои отворена (y)
Инаку само ти изрази желба и ќе ја наредиме работата. :)

Е сега можи да се постави и прашањето дали сакаш да се бавиш со музикава поради заработка или од ќеф?
Ако ти е за заработка (извина ако ти свучам прегрубо) кај нас само турбофолк, можиш и самиот да видиш кој растур го прават антиталентиве, а доколку сакаш чисто од ќеф да си заниваваш можиш со секаква музика.:)
Шо се однесува до мене, последен кљошар ќе бидам ама со турбофолк не се бавам, ми лежи рок музика и нормално од инструментиве гитара, колку имам само мерак да си сендам дома, поготово во зимно време, пред оган со гитарчето и да си полнам душа, ама за жал гитара немам в раце фатено :ROFLMAO: само добро рекоа погоре, никогаш не е касно. ;)

Е сега можи да се постави и прашањето дали сакаш да се бавиш со музикава поради заработка или од ќеф?
Ако ти е за заработка (извина ако ти свучам прегрубо) кај нас само турбофолк, можиш и самиот да видиш кој растур го прават антиталентиве, а доколку сакаш чисто од ќеф да си заниваваш можиш со секаква музика.:)
Шо се однесува до мене, последен кљошар ќе бидам ама со турбофолк не се бавам, ми лежи рок музика и нормално од инструментиве гитара, колку имам само мерак да си сендам дома, поготово во зимно време, пред оган со гитарчето и да си полнам душа, ама за жал гитара немам в раце фатено :ROFLMAO: само добро рекоа погоре, никогаш не е касно. ;)
Музиката ме исполнува среќен сум кога слушам музика, но доколку немам иднина со неа неможам ништо да направам.Најважна е среќата.А за тоа најпрво треба да си ја обезбедам иднината па подоцна да се одлучам дали ќе се занимавам.Истовремено јас размислувам за повеќе ситуации.

Музиката ме исполнува среќен сум кога слушам музика, но доколку немам иднина со неа неможам ништо да направам.Најважна е среќата.А за тоа најпрво треба да си ја обезбедам иднината па подоцна да се одлучам дали ќе се занимавам.Истовремено јас размислувам за повеќе ситуации.

Малку ме буниш, велиш сакаш прво иднина па после музика, а не сакаш иднина со музиката...?
Не знам шо поточно мислиш кога велиш иднина?

Доколку ја чекаш таа иднина шо си ја замислил можи доброто време за музика да ти замини во неповрат, ме разбираш?
Ако си млад не знам зошто да чекаш некаква "сигурна" иднина, ваљда тоа мислиш, не знам.

Малку ме буниш, велиш сакаш прво иднина па после музика, а не сакаш иднина со музиката...?
Не знам шо поточно мислиш кога велиш иднина?

Доколку ја чекаш таа иднина шо си ја замислил можи доброто време за музика да ти замини во неповрат, ме разбираш?
Ако си млад не знам зошто да чекаш некаква "сигурна" иднина, ваљда тоа мислиш, не знам.
Вака да ти објаснам.Јас планирам да се бавам со музика доколку успеам-со тоа што ќе одам на натпревар како х фактор или некој друг.Не велам дека ќе победам туку доколку добијам некој подобар совет дали би требало да се занимавам ќе размислам дали ќе продолжам.Истовремено јас размислувам и на друго поле од животот иако сум млад да одлучувам за иднината.Ако не успеам со музиката јас планирам факултет итн... така што ќе успеам на друго место.Во зависност од тоа што ќе изберам тогаш (после матура). ако не е јасно кажи :)

Вака да ти објаснам.Јас планирам да се бавам со музика доколку успеам-со тоа што ќе одам на натпревар како х фактор или некој друг.Не велам дека ќе победам туку доколку добијам некој подобар совет дали би требало да се занимавам ќе размислам дали ќе продолжам.Истовремено јас размислувам и на друго поле од животот иако сум млад да одлучувам за иднината.Ако не успеам со музиката јас планирам факултет итн... така што ќе успеам на друго место.Во зависност од тоа што ќе изберам тогаш (после матура). ако не е јасно кажи :)

(y) Не обрнав внимание на твојата прва реченица кога ти цитирав мислење, sry, прво сакаш да пробаш со музиката, ок јасно е .... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom