Совет

• Креатор на темата Креатор на темата Anonimen
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
27 април 2006
Мислења
108
Поени од реакции
2
Сакаат да купат моите нова кола, сакаат да биде дизел, со 5 врати, серво, клима и да има поише воздушни перници :D до 14.000 евра.
Некој совет? што мислите дека е добро во овој Price Range?

Рено Клио 1.5 дци. Одличен мотор, тивок со ниска потрошувачка.

Дизелите некако се поскапи... Ако сакаш европско возило, Клио, Фиеста, Гранде Пунто, Фабиа, Пежо 207, Цитроен Ц4... Остаток, Шевролет Круз, Хјундаи И30 (како и да е автомобил од малата класа) се зема за тие пари дизел. Ако извадеш уште 1500-2000 евра можеш да размислуваш за некој пофамилиарен автомобил од типот на Октавија/Фокус/Гољф 6(да не е поскап)??/Пежо 308/Астра и тн...

Од страна на опрема, речиси сите имаат клима и воздушни перничиња.

Ако ме прашуваш мене, јас би одел со варијанта Цитроен Ц4 (или пежо 207) ако си за мал автомобил, или пак би го гледал Круз и Октавија.

Москвич 1654 со фул опрема ! Промаја, автоматско укочени фиксни седишта, мафијашки замаглен ретровизор и шофершајбна, волан рачно изработен од сува бука, и ауспух издупчен спортски. Цена 15.000 евра БЕЗ РАТКАПНИ !

ja posledno vreme gleam u toj cenoven rang i koga bi zemal bi zel oktavia ili chevrolet kruz

Kia ceed ама мислам дека е поскапа ама ако се може одличен избор е тоа.

Kia ceed ама мислам дека е поскапа ама ако се може одличен избор е тоа.

Мислам дека е околу 12 и нешто бензиската варијанта, не би требало да е повеќе од 14 дизел инаку пријатно се изненадив колку е комфорна внатре и општо од перформансите.

Јас искрено би почекал до нова година би требало да има попусти низ салоните за коли, разгледај ја лепезата од Сеат и тие имаат солидни модели за фер цени.

Доволно кажува сликава ... за мене преубава кола

LEON-vnatre.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom