Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како мислиш „како се доаѓа до некој објект за работа“?Сакам да отворам молерска фирма па ме интересира како се доаѓа до некој објект за работа.Ако нее дозволено тука да се дискутира за ова нека ми пише некој во порака.
ПОЗДРАВ
Канцеларија, место за информации јас така го разбрав..Како мислиш „како се доаѓа до некој објект за работа“?
Не го разбирам прашањето...
Канцеларија, место за информации јас така го разбрав..
Сакам да отворам молерска фирма па ме интересира како се доаѓа до некој објект за работа.Ако нее дозволено тука да се дискутира за ова нека ми пише некој во порака.
ПОЗДРАВ
Па ме занима дали треба јас да се договарам со газдите на градежните фирми , треба да следам некој тендери па таму да учествувам или сасвим трето нешто...
Kade mozam da pratam tenderi na drzavni firmi?
A ima li ovde nekoe takvo covece koe moze da mi naoga objekti za rabota za drugoto ke se dogovorime...........
Сакам да прашам нешто..
значи пред неколку неколку месеци,скоро година со еден другар отворивме фирма..50% - 50 % двајцата...ДОО е фирмата...на крај на годината околу нова година таму бевме во ујп си средивме докуемнтацијата..плативме таму шо требаше.. значи фирмава онака е само отворена нема нишо со неа работено..ни приходи..ништо баш ништо.. ме интересира за затварање како иде постапката колку ќе трае,колку треба да се плати..фала однапред..позз!
Е за затварање не е толку лесно. Околу 15 000ки е процесот.