South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
Хахахах, закон епизода. Ме изненади Картмен. Ниеднаш не се закараа за нешто (=

Хахахах, закон епизода. Ме изненади Картмен. Ниеднаш не се закараа за нешто (=
Хаха, и мене ме зачуди тоа, така да му помогне на Kyle, чудно...
ОФ ТОПИК: Ај отиди на темата за почетници на гитари.

Хаха, и мене ме зачуди тоа, така да му помогне на Kyle, чудно...
ОФ ТОПИК: Ај отиди на темата за почетници на гитари.
Помагаше оти Били Мејс беше у невоља, мислам дека и картмен така кажа.. нели кајл прво му рече дека Ајк гледа духови и ништо не реагираше картмен и коа му кажа за Били Мејс... :)

многу е јака новата епизода хахаа абе не се салам овие шо го прат саут парк кај му текват овие работи

Уникат. Прв пат некоја серија (И ТОА АНИМИРАНА) Да почиња така :)

Најглупа епизода ever. На почеток беа интересни, на школо, такви заебации. Оваа епизода цела беше со глупостите на познатите фаци. Имаше и порано епизоди со МЏ, ама веќе досадно е. Цела епизода побогу е во тој стил.

you are being ignorant. Dont be ignorant xD

• Ми се допаѓа
Reactions: Ike
Најглупа епизода ever. На почеток беа интересни, на школо, такви заебации. Оваа епизода цела беше со глупостите на познатите фаци. Имаше и порано епизоди со МЏ, ама веќе досадно е. Цела епизода побогу е во тој стил.

Го делам мислењето. Ептен почна да ме иритира со овој што рекламираше, досадниот дух :)

Најдосадна епизода.

Што знам, јас сум повеќе за анимирани у стилу симпсонови (кои ги гледам од мноооогу одамна) и family guy (не од многу одамна, ама сите епизоди до една ги имам гледано). Го гледав и South Park. На почеток ми беше смешно, забавно, во школо децава, па проблеми детски... и после почнаа со мајкл. И пак мајкл. И пак мајкл... ептен досадно :toe:

Се обработуваат актуелни теми, неможе секогаш да задоволат различни вкусови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom