South Park

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување
а бе гледав една епизода на b92 па ако ја знае некој нека каже од која сезона е. вака е епизодата: машките им го крадат списокот на девојчињата на кој се набројани машките од најубав до најгрд и кајл ке биде најгрд и сите ке му се смеат и ке сака да го запали училитето, ама стен со другарка му(не ми текнува како се вика) ке откријат дека кога гласале девојчињата имало некои местења.....само ова ми текнува од таа епизода, па ако некој знае која епизода е или која сезона нека каже....

а бе гледав една епизода на b92 па ако ја знае некој нека каже од која сезона е. вака е епизодата: машките им го крадат списокот на девојчињата на кој се набројани машките од најубав до најгрд и кајл ке биде најгрд и сите ке му се смеат и ке сака да го запали училитето, ама стен со другарка му(не ми текнува како се вика) ке откријат дека кога гласале девојчињата имало некои местења.....само ова ми текнува од таа епизода, па ако некој знае која епизода е или која сезона нека каже....
http://www.southparkzone.com/episodes/1114/The-List.html

Нема епизода шо ја неам видено...!!
Ги глеал некој филмовите????

Секоја вечер играат на А2? Во колку почнуваат?

Секоја вечер играат на А2? Во колку почнуваат?
Околу полноќ. Некогаш знаат и кај 1 часот да ги пуштат, некогаш точно во 12, некогаш 12 и пол.:)
Во недела ги репризираат сите епизоди од неделата.

зависник сум од SOuth Park. Омилен лик Butters
Омилена епизода Proper use of condoms - 4 сезона - феноменално

Најјако нешто е Саут Парк!
Цитат: OH MY GOD THEY KILLED KENNY! YOU BASTARDS!!! :D

Најјако е дефинитивно OH MY GOD THEY KILLED KENNY! YOU BASTARDS... во секоја епизода мора да умре Кени и да се спомне ова :)
Инаку South Park ги следам од скоро време (од кога почнаа да даваат на а2) претходно сум немал можност да ги гледам и да... закон се :icon_lol:

Најјако нешто е Саут Парк!
Цитат: OH MY GOD THEY KILLED KENNY! YOU BASTARDS!!! :D

А секоја епизода го утепуааа :pos:

најдобра серија е нема шо, а мене бш ми се свиѓаше вчера што гледав кој требаше да го утепа Kyle својот дедо и не можеше, и дедому на врата му пиша ,,задаче : домашна и.т.н и на крај ,,убиј го дедоти,, :pos:

п.с а добар е и филмот, во него ги има најдобрите заебанцие скоро од свите сезоне...:pipi:

OH NO!!! THEY KILLED KENNY!
се газам од смеење кога ќе го речат овој цитат :pos2::pos2::pos2:

Денеска за прв пут не умре Кени :pos:

Хахахахаах закон се ...... секоја вечер ги гледам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom