South Park: The Stick of Truth

• Креатор на темата Креатор на темата Pluh
  • Време на започнување Време на започнување
Kingdom of Kupa Keep - KKK

1921206_10151991749362005_683839052_o.jpg

1669842_10151991752397005_2009643781_o.jpg

Gledav pred nekoj den gejmplej.. ocajno ja ocekuvam!

Гледам gameplay и се мислам дали било кој ќе ја купеше да не беше South Park.

I just collected a shit nugget.

Jew Level 4 here.[DOUBLEPOST=1393958393][/DOUBLEPOST]
Гледам gameplay и се мислам дали било кој ќе ја купеше да не беше South Park.

Па голем дел од играта е приказната, како и во секоја игра. Стави гејмплеј од која било игра, без приказна и ќе биде тапа. Освен Minecraft, таму нема приказна.

Ви се сјебува цела игра кога ќе отидете со Џими на фармата? Кај мене не го дава она Press space to skip кај што д'тка и си вергла во место цело време... (n)

До сега пријатно изненаден од играва и од приказната. На ситни ствари од скоро сите можни епизоди е ненормално многу обрнато што е за пофалба. Lvl 9 Mage моментално со 33 пријателчиња и 15 Chinpokomon. Сакав Џу да играм, ама глупо ми беше ради видеата што ги гледав. Би требало да ја свртам за брзо време.

Lele igrava! :pos: Poigrav pola saat od sto ne mi se cekase, na laptop ebate.. like a peasant, ali fajka na integrirana hd3000 bez prob..
Interesen sistem ko za rpg, no nisto razlicno do pregolem stepen, mi se sviga sto e isto ko serijata samo so interakcija pogolema, i bitno humorot e zadrzan!

Prezadovolen zasega, mada uste 3ti ne sum kacil.. mage :3

Ви се сјебува цела игра кога ќе отидете со Џими на фармата? Кај мене не го дава она Press space to skip кај што д'тка и си вергла во место цело време... (n)

До сега пријатно изненаден од играва и од приказната. На ситни ствари од скоро сите можни епизоди е ненормално многу обрнато што е за пофалба. Lvl 9 Mage моментално со 33 пријателчиња и 15 Chinpokomon. Сакав Џу да играм, ама глупо ми беше ради видеата што ги гледав. Би требало да ја свртам за брзо време.

Пробај пак со Space, иако не се појавува на екранот. Исто и кај мене го имаше тој п-п-п-ова де како беше п-п-проблем.

Пробај пак со Space, иако не се појавува на екранот. Исто и кај мене го имаше тој п-п-п-ова де како беше п-п-проблем.
Нејќе никако, дури и Џими и јас се губиме од сликата по некое време... Ќе видам, ваљда нема да влијае таа мисија на главната приказна.

Нејќе никако, дури и Џими и јас се губиме од сликата по некое време... Ќе видам, ваљда нема да влијае таа мисија на главната приказна.

Пробај прдни му, шо знам. :pos:

Иначе уште не ги најдов дечињата скриени. Греота, со денови се кријат. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom