South Park: The Stick of Truth

• Креатор на темата Креатор на темата Pluh
  • Време на започнување Време на започнување
@Pluh е радости кутриот, гарант откако ја инсталирал не направил пауза :D

Тибам радостите...
C2QTGIg.png

Ми треба 5 минути за да ја уклучам (со надеж дека воопшто ќе се уклучи)
На секое од филмовите во играта сецка премногу
На скоро секое преминување од соба во соба или од улица на друга улица ми замрзнува скроз
И уз играњето знае да сецне по 10тина пати у минута

Можеби ќе ја играм некогаш ако имам подобар компјутер...можеби :(

Тибам радостите...
C2QTGIg.png

На скоро секое преминување од соба во соба или од улица на друга улица ми замрзнува скроз

И за што одбројуваше денови ондак? :pos:

Иначе, свртена! :cool: (~14 саати)
Ќе пробам да ги завршам и останатите ствари пошто играва е факинг :cuc:.
Малку ја отупеа на крај со абортирањето на бомбата и Кени, али сепак играта е толку добра што не ја нарушува генералната оценка. Исто, на крајот кога вика кликни за да збориш си викам некоја заебанција е, кога стварно прозборе дечкото и тоа не било што, туку една од најпознатите реплики на Картмен :tapp:. Фак ит, не би било Саут Парк ако се е перфекција.

Ја завршив главната мисија но ми дава пак да се разбудам следниот ден....

Тибам радостите...
C2QTGIg.png

Како гледаш на чудово 1080p, или тролаш? :D

Како гледаш на чудово 1080p, или тролаш? :D
Јас само промовирам квалитетна содржина (филмови) :D Не сакам луѓето да се мачат на 720п или ДВДрипови кога имаат рај за гледање
Инаку само 720п гледав
А сега имам свежо нов лаптоп со и-3ка и тој ќе тера 1080п филмови и играва. (Ќе) симнувам само Remux 1080p, а не ко тебе од обичните 1080п :D Иако имам прочитано у повеќе наврати дека на мал екран не ја приметуваат разликата од 1080п обичен и РЕМУКС, само тоа јас ќе си проверам сам :D

А сега имам свежо нов лаптоп со и-3ка и тој ќе тера 1080п филмови и играва. (Ќе) симнувам само Remux 1080p, а не ко тебе од обичните 1080п :D

:icon_lol:

Ја завршив главната мисија но ми дава пак да се разбудам следниот ден....
Free roam ти е натаму, да завршиш што сакаш. Јас 99% ја комплетирав ради еден chinpokomon што не сум го земал во трговскиот додека траела мисијата (n)
Јас само промовирам квалитетна содржина (филмови) :D Не сакам луѓето да се мачат на 720п или ДВДрипови кога имаат рај за гледање
Инаку само 720п гледав
А сега имам свежо нов лаптоп со и-3ка и тој ќе тера 1080п филмови и играва. (Ќе) симнувам само Remux 1080p, а не ко тебе од обичните 1080п :D Иако имам прочитано у повеќе наврати дека на мал екран не ја приметуваат разликата од 1080п обичен и РЕМУКС, само тоа јас ќе си проверам сам :D
На (под претпоставка) 15 инчен лаптоп нема да приметиш разлика од 720 и 1080, а не па ремукс и 1080 :icon_lol:

Супер игриче се пресмеав, она д'ткалоно дур каже што треба да каже :pos: и поракана долу не мора да чекате можете да се притиснете spacebar за да прескокнете :ROFLMAO: цепки, ќе се помочав од смеење...

Инаку само 720п гледав

Ke ti secket remux. :D
ima razlika od 1080 i tie nad 2-30 giga i na pomal ekran.. na laptop edino ne bi primetil 720 vs 1080
@Psyside kako da gi gledam bluray formatite od 4-50 giga od pc na tv? Se simnuvaat folderi nekad. Nekoj pleer ili..

I ontopik, koj fajl kade da prefrlam.. save fileot, sakam na pc da ja prodolzam da ne izgubam progresot od laptop.

Ептен тешко се приметува, ако другиот рип е околу 20GB, и тие штого правеле не се нубови.

@wot, незнам другар, јас филмови строго на монитор гледам, хејтам телевизори :D

Пробоај со VLC или MPHC.

Одлична игра, убаво ме изнасмеа, и за многу брзо време ја поминав (вклучувајќи ги и side quest-овите). (y)

Само што ја свртев, одлична игра, се газев од смеење! :D

Разочара само тоа што немаа ниту една мисија со Towelie, ниту па side quest или нешто слично! :)

Ја уште сум на почеток.. Овие денови не ја играв. Сеа треба да однесам нешто кај Кени, а не можам да идам кај него. ffs

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom