Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И за што одбројуваше денови ондак?Тибам радостите...
![]()
Ми треба 5 минути за да ја уклучам (со надеж дека воопшто ќе се уклучи)
На секое од филмовите во играта сецка премногу
На скоро секое преминување од соба во соба или од улица на друга улица ми замрзнува скроз
И уз играњето знае да сецне по 10тина пати у минута
Можеби ќе ја играм некогаш ако имам подобар компјутер...можеби![]()
Тибам радостите...
![]()
Ми треба 5 минути за да ја уклучам (со надеж дека воопшто ќе се уклучи)
На секое од филмовите во играта сецка премногу
На скоро секое преминување од соба во соба или од улица на друга улица ми замрзнува скроз
И уз играњето знае да сецне по 10тина пати у минута
Можеби ќе ја играм некогаш ако имам подобар компјутер...можеби![]()
Јас само промовирам квалитетна содржина (филмови)Како гледаш на чудово 1080p, или тролаш?![]()
А сега имам свежо нов лаптоп со и-3ка и тој ќе тера 1080п филмови и играва. (Ќе) симнувам само Remux 1080p, а не ко тебе од обичните 1080п![]()
Free roam ти е натаму, да завршиш што сакаш. Јас 99% ја комплетирав ради еден chinpokomon што не сум го земал во трговскиот додека траела мисијатаЈа завршив главната мисија но ми дава пак да се разбудам следниот ден....
На (под претпоставка) 15 инчен лаптоп нема да приметиш разлика од 720 и 1080, а не па ремукс и 1080Јас само промовирам квалитетна содржина (филмови)Не сакам луѓето да се мачат на 720п или ДВДрипови кога имаат рај за гледање
Инаку само 720п гледав
А сега имам свежо нов лаптоп со и-3ка и тој ќе тера 1080п филмови и играва. (Ќе) симнувам само Remux 1080p, а не ко тебе од обичните 1080пИако имам прочитано у повеќе наврати дека на мал екран не ја приметуваат разликата од 1080п обичен и РЕМУКС, само тоа јас ќе си проверам сам
![]()
Јас само промовирам квалитетна содржина (филмови)Не сакам луѓето да се мачат на 720п или ДВДрипови кога имаат рај за гледање
Инаку само 720п гледав
А сега имам свежо нов лаптоп со и-3ка и тој ќе тера 1080п филмови и играва. (Ќе) симнувам само Remux 1080p, а не ко тебе од обичните 1080пИако имам прочитано у повеќе наврати дека на мал екран не ја приметуваат разликата од 1080п обичен и РЕМУКС, само тоа јас ќе си проверам сам
![]()