СОСЕДСКА ПОМОШ од Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата VOLK2234
  • Време на започнување Време на започнување
Се плашат нашиве Егејска Македонија да не изгори затоа праќаат помош:toe:

Ох глупости,има едно стотици километри оддалеченост.А и да е така,ниту се плашат ниту му е гајле.

Абе владата знае дека нема да прифатат затоа и нуди, нема ни да одговорат на понудата гејциве.

A be nas, kako na dobri PRAVOSLAVNI HRISTIJANI, ni e dolznost da im ponudime pomos, a nivno e da ne odbijat!!!:pos2:

Poenta: Nie sme dobri sosedi!!!

Се плашат нашиве Егејска Македонија да не изгори затоа праќаат помош:toe:

нашите барем малко да се плашеа арно ке беше ама не е тоа сакат да се прават добри соседи кој секогаш го јадат ку*от

Јас сум за да нема помош. На крај краишта тоа е од џебот на граѓаните а Hellass си се во ЕU и си имаат пари.

Лелеее,абе каква помош,Грциве нас сакаат да не окупираат ние помош...

Ах, морав да искоментирам.Не оти, ми е многу гајле дали ке изгорат, или ке го изгаснат пожарот ,ама да се трошат државни пари за припомагање на некој кој сака да те уништи ....:pos2:дали да плачам, или да се смеам...

и заеби иронијата...

Абе владата знае дека нема да прифатат затоа и нуди, нема ни да одговорат на понудата гејциве.
токму така а и ние добиваме поени за овоа-поени за добрососедство:smir:

Помош мора да се даде тоа ни е должност како држава која сака да стане дел од нато и Еу.Мора да покажеме помош и на тие кои не мрзат бидејќи они се тие кои одлучуваат дали ќе влеземе.Ако грците одбијат тоа нема да значи дека излегле лоши туку само глупи и тоа не пред другите туку пред својот народ.Ова не е никаков потег за поени пред еу само нешто што мора да се направи.

Мое мислење е дека нема да ни одговорат до крај за да мора ние да ја повлечеме нашата понуда.

Помош мора да се даде тоа ни е должност како држава која сака да стане дел од нато и Еу.Мора да покажеме помош и на тие кои не мрзат бидејќи они се тие кои одлучуваат дали ќе влеземе.Ако грците одбијат тоа нема да значи дека излегле лоши туку само глупи и тоа не пред другите туку пред својот народ.Ова не е никаков потег за поени пред еу само нешто што мора да се направи.

Мое мислење е дека нема да ни одговорат до крај за да мора ние да ја повлечеме нашата понуда.

Веќе одлучија,Букурешт...ringing any bells? :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom