А
Антоние
Гостин
Планирам да ја тужам за сончевите дамки што ми се појавија на рацете. А Господ нека и е напомош ако случајно фатам меланома. :wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рускиот еколог Владимир Осипов ги искористи дупките во законот и воспостави приватна сопственост над облаците, пренесува МИА.
Според пишувањето на весникот „Новиј известија“, Осипов прво проверил дали постои преседан за овој случај и од како утврдил нема, ги поднел сите неопходни документи кои ги предвидува рускиот закон за себеси да се прогласи за сопственик на имот, во овој случај облаци.
Тој објасни дека сопственоста над облаците, која е заведена со помош на голем број документи и таксени марки, би требало да му овозможи да ги тужи фирмите и фабриките кои ја загадуваат атмосферата.
.... dali toa se zemjani ili von zemjani ???? Ili mozebi stignavme do taa tocka na samounistuvanje ... se ebeme vo zdravo mozok .. prosto ne mi se veruva sto citam vo momentov .... daj boze daaaaaaaaj boze unisti ne po brzu pred nie da unistime del od vselenata ...... Не, не.... само фабриките шо ептен предизвикуваат штета на мојот воздух...![]()

Идам јас утре на нотар да го земам Марс.
Е тој се заебал... ко ќе почнат поплави и врнежи во Индија и Бангладеш, нека го тужат да си ја надомести штетата. Или нека си ги тргне облаците.
Свашта :uvo:
ако некој фати сончанице и се еба мамата на таа.. или недај боже ако почнат луѓе да се жалат од превисоки температури па им изгореле плодовите шо ги садат ака чушки и френки.. да не зборам ако пламне некој пожар од големи температури.. ауу ке го јаде еј 

УИахаха.. кажи само.. тоа едно евро за квадрат до нова година ке важи или?? да знаат луѓето да поднесуваат документи на времеЈас би им дозволил на сите да си пишат сопственост кој што сака, небо, вселена, планети...... и на први оп данок да плати.... сонце површина толку и толку милијарди километри квадратни, неурбанизирана површина, по едно евро квадрат.....

Болна работа беееее....
Ај таа што го присвоила невервам дека е ок, ама тоа нотари околу неа, да се немало еден чоек салам.
јебало те...
..уше малце и воздухот ќе се продава во лименки...