Сообраќајни прекршоци и казни

До кога?

До кога?
Е за ова треба да се протестира, а не цените во маркетите.

Незнаев каде да прашам па ај тука,
Втор пат ми се случува истово како е можно патарина Скопје - Охрид да ми наплаќаат еднаш 60, еднаш 40 и еднаш 30 денари? Последната ја платив кеш 30 денари.

Attachments

• SmartSelect_20250218_220921_STB.jpg
    SmartSelect_20250218_220921_STB.jpg
    146,3 KB · Прегледи: 33
Дали ако ви ја одземат привремено регистрацијата дека е нерегистрирана колата може да се земе од полиција пред да се регистрира колата? Или мора прво да се регистрира? Што значи тоа ако не се подигни во 3 дена ќе биде предадена во огр-оур?

Ауди Шиптаp

Zdravo soobrakajka go udril so motor so prikolka u kola nova skoro i izbegal prijavil u policija po nekolku dena u policija nejkat nisto u poveke policiski stanici mu vikaat kasno e trebalo odma da prijavi ima steta skrsena maska i branik mu treba samo zapisnik od policija za kasko, sto da prevzeme

Да не се исплашите утре ако ив стигне нотификација. Таму после 1 јануари ќе се казните.

Од Денес почнуваат Камерите, ама само со Опомени...а таму кај што НЕМА камери, мува не ги Лазе...
Веќе не знам колку пати, одам од последна автобуска 45, под железничка станица, има сенафор, ама тие од кај Тутунски НЕ ГО ПРИЗНАВААТ, џаба им е ЦРВЕНО, А Сообраќајна Полиција е на 400 метра, ама ниту поставува камери ниту човек иде да Казнува...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom