Sony Open Tennis, Miami | 18-31, март 2013 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Rosol treba spomenik na Nadal da mu napravi. Da ne bese Rafa, nikoj nemase da cue a niti ke go interesirase za nekojsi pacer Rosol.

Еве уште еден доказ зошто кога ќе се пензионираат Федерер, Надал и Ѓоковиќ... зошто ќе се менуваат во топ 4 како ништо. Овај талентов Јанович е навистина талент, но во друга смисла... како бе, кој надвор од тие тројца може силно да ја држи првата позиција во однос на другите, секако, кога ќе ги нема Рафа, Ноле и Роџер... ова е катастрофа , колку се само неконстантни, дури да ти се повраќа да ги гледаш. :notworthy:

Возниацки.:гомце: Судбина како Дел Потро, мада очекувано е ова од нејзина страна и тоа што стигна во финалето во Индијан Велс и е премногу.
Цонга некако потешко стигна до победа против Троицки, 7-6 прв сет го доби.
Гофан го победи Колшрајбер. Нека се јави RocknRolaa нека не води инат :Р
Од завршените мечеви, Ниеминен го доби Клизан.
Моментално Томиќ - Мареј се на терен, 2-1 за Томиќ и брејк топка има моментално.

Томиќ 16 брејк топки имаше и веднаш следниот гем го губи со нула,аман бе... :facepalm:

Еве уште еден доказ зошто кога ќе се пензионираат Федерер, Надал и Ѓоковиќ... зошто ќе се менуваат во топ 4 како ништо. Овај талентов Јанович е навистина талент, но во друга смисла... како бе, кој надвор од тие тројца може силно да ја држи првата позиција во однос на другите, секако, кога ќе ги нема Рафа, Ноле и Роџер... ова е катастрофа , колку се само неконстантни, дури да ти се повраќа да ги гледаш. :notworthy:
Seriozno me zamisli sega, super debata otvaras, dodusha me frla u depresija ova. Stvarno, koga ke gi nema ovie trojca, koj drug bi bil kako niv? Ke bide kako na wta, site ke se menjaat i ke bidat na kratko broj 1 a posle vo zaborav, BLJAK! Neka bidat ATP srekjni sto imaat super trojka kako niv koi go odrzuvaat tenisot vo zivot i go pravat eden od onie sportovi sto sekogas ke ima svoe mesto megju sportovite. Ali posle niv? Me uzasnuva samata pomisla!

Јержи Јанович, да даде господ во живот победа да не направи, сељачина. (n)

Иснер игра моментално,баш да видам како ќе изигра против хрватон.Сепак и тој спаѓа у групата на променливи играчи,а и кај може 2 метри тенисер да биде константно јак:pos:

Томич смешникот :pos: Три двојни сервис грешки направи и со тоа практично му го поклони гемот на Мареј, а најверојатно тоа ќе биде и пресуден брејк во вториот сет. Ееех што ти прави психата...

Јержи Јанович, да даде господ во живот победа да не направи, сељачина. (n)
појлаците немаат менталитет да успеат во некој елитен спорт,во кладилница беше даден супер тип што значи поарно да не го играш......

нема ден да не киксни некој,гледам и доста тесни резултати се вадат......

Додиг се напизди, ќе го утепаше судијата. Со право се бунеше. И тоа на клучен дел од мечот.

Возниацки.:гомце: Судбина како Дел Потро, мада очекувано е ова од нејзина страна и тоа што стигна во финалето во Индијан Велс и е премногу.
Цонга некако потешко стигна до победа против Троицки, 7-6 прв сет го доби.
Гофан го победи Колшрајбер. Нека се јави RocknRolaa нека не води инат :Р
Од завршените мечеви, Ниеминен го доби Клизан.
Моментално Томиќ - Мареј се на терен, 2-1 за Томиќ и брејк топка има моментално.

Не го пратам турниров, немам што да коментирам.

И на крај го загуби мечот Додиг, падна психички после тој не досуден поен во негова полза, да ти ибам америте глупи!
Овој Иснер ќе биде согазен во наредно коло, формата не му е баш сјајна, се надевам другиот Хрват (Чилиќ) ќе се пласира во наредна рунда и ќе игра со него, не се трпе, освен сервис ништо друго нема..

Znae nekoj zosto se prekina Cornet-Davis?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom