- Член од
- 22 април 2005
- Мислења
- 1.339
- Поени од реакции
- 505
Rosol treba spomenik na Nadal da mu napravi. Da ne bese Rafa, nikoj nemase da cue a niti ke go interesirase za nekojsi pacer Rosol.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Seriozno me zamisli sega, super debata otvaras, dodusha me frla u depresija ova. Stvarno, koga ke gi nema ovie trojca, koj drug bi bil kako niv? Ke bide kako na wta, site ke se menjaat i ke bidat na kratko broj 1 a posle vo zaborav, BLJAK! Neka bidat ATP srekjni sto imaat super trojka kako niv koi go odrzuvaat tenisot vo zivot i go pravat eden od onie sportovi sto sekogas ke ima svoe mesto megju sportovite. Ali posle niv? Me uzasnuva samata pomisla!Еве уште еден доказ зошто кога ќе се пензионираат Федерер, Надал и Ѓоковиќ... зошто ќе се менуваат во топ 4 како ништо. Овај талентов Јанович е навистина талент, но во друга смисла... како бе, кој надвор од тие тројца може силно да ја држи првата позиција во однос на другите, секако, кога ќе ги нема Рафа, Ноле и Роџер... ова е катастрофа , колку се само неконстантни, дури да ти се повраќа да ги гледаш.![]()
појлаците немаат менталитет да успеат во некој елитен спорт,во кладилница беше даден супер тип што значи поарно да не го играш......Јержи Јанович, да даде господ во живот победа да не направи, сељачина.![]()
Возниацки.Судбина како Дел Потро, мада очекувано е ова од нејзина страна и тоа што стигна во финалето во Индијан Велс и е премногу.
Цонга некако потешко стигна до победа против Троицки, 7-6 прв сет го доби.
Гофан го победи Колшрајбер. Нека се јави RocknRolaa нека не води инат :Р
Од завршените мечеви, Ниеминен го доби Клизан.
Моментално Томиќ - Мареј се на терен, 2-1 за Томиќ и брејк топка има моментално.