Sony Ericsson X10

• Креатор на темата Креатор на темата aerodromka
  • Време на започнување Време на започнување
од кај знаеш што можам јас а што неможам? не донесувај заклучоци предвреме и во име на други луѓе

"ako imte nekoj dobar tutorial"

Извини, али не треба да си rocket-scientist за да успееш да го сфатиш ова. Тоа што тебе ти било "под ниво" и "на бугарски дијалект", па не си ни вложил напор во читањето - е тоа веќе не е мој проблем, него твој проблем.
Нејсе, средена е работата, ете му Guide на дечкото и со здравје нека си го користи телефонот.

од кај знаеш што можам јас а што неможам? не донесувај заклучоци предвреме и во име на други луѓе

"ako imte nekoj dobar tutorial"

Извини, али не треба да си rocket-scientist за да успееш да го сфатиш ова. Тоа што тебе ти било "под ниво" и "на бугарски дијалект", па не си ни вложил напор во читањето - е тоа веќе не е мој проблем, него твој проблем.
Нејсе, средена е работата, ете му Guide на дечкото и со здравје нека си го користи телефонот.

Zdravo pred dva dena kupiv Xperia X10i, i ne mozam nikako da go otvoram kalendarot za da mozam da vnesam nesto ili ednostavno da go otvoram da go vidam, tuku sekogas koa ke probam da vlezam vo nego mi otvara Gmail Accounts, da odam online pa da otvoram kalendar, a ovdeka momentalno neam ni wireless ni internet na providerot, a i bez toa bi trebalo da mozam da go otvoram kalendarot spored ona sto e napisano vo user guide na telefonot. Ve molam nekoj ako moze da mi pomogne so ova, ako e nesto softverski da znam da go vratam tel.nazad vo prodavnica. Pozdrav.

icon1.png

MENUVAM LAPROT ASUS F5Z SO 4 GIG RAM 250GIG HDD [ATI] 512MB GRAFICKA I NAJNOV QL PROCESOR [AMD] NA 2.O MEGAHERCI
LAPTOPOT E POD GARANCIJA KUPEN OD AMC VO SKOPJE LAPTOPOT E ZVERKA

MENUVAM ZA I PHONE 3G.3GS ILI XPERIA X1​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom