- Член од
- 23 јануари 2005
- Мислења
- 401
- Поени од реакции
- 1
лоша информацијаVMRO напиша:Site SonyEricsson rabotat sporo. Telefonov e ist so SonyEricsson w800i. Samo sto K750i nema memory card.
telefonot e na izgled ist kako w800i samo druga boja,ista gramaza imat, no na w800i imaat obrnato poveke na multimedijalnite raboti...a k750i e poveke biznis i so pomalku galanterija...k750i odi so slusalki hands free i 64kb kartica ne e tocno deka nema slot za memorija i memoriska kartica i deka raboti sporo...vrska nema...a w800i ima slusalki za mp3 playerot , hands free, usb kabel,memoriska kartica 512kb. i rezervicki za slusalkite...i davata imaat 256000 boi ekran...zvukot im e fenomenalen...snimkite isto taka....k750i e nekade 21500....a w800i 25000.....bash denes gledav niz prodavnici....tolku od mene....VMRO напиша:Site SonyEricsson rabotat sporo. Telefonov e ist so SonyEricsson w800i. Samo sto K750i nema memory card.
Dubai znaci e zakon za elektronika se cenkas i dobivas poevtinoAllita напиша:telefonot e na izgled ist kako w800i samo druga boja,ista gramaza imat, no na w800i imaat obrnato poveke na multimedijalnite raboti...a k750i e poveke biznis i so pomalku galanterija...k750i odi so slusalki hands free i 64kb kartica ne e tocno deka nema slot za memorija i memoriska kartica i deka raboti sporo...vrska nema...a w800i ima slusalki za mp3 playerot , hands free, usb kabel,memoriska kartica 512kb. i rezervicki za slusalkite...i davata imaat 256000 boi ekran...zvukot im e fenomenalen...snimkite isto taka....k750i e nekade 21500....a w800i 25000.....bash denes gledav niz prodavnici....tolku od mene....
Pa pred da se pisuva jas mislam treba i da se vidi toa za sto pisuvasvlatko напиша:Kako im go bapna na Dimitarc i VMRO hehe!:baeh: :baeh: :baeh:
Така е!kojoti напиша:Pa pred da se pisuva jas mislam treba i da se vidi toa za sto pisuvas
nema lutenje
Телефонот е каде каде подобар од к700!!! Имам к700 и мислев дека к750 е нешто сличен како мојот меѓутоа...многу е подобрен , во поглед на камерата(сликте се многу подобри од оние што ги вади мојот), меморијата , издржливост на батеријата , со него иде и усб кабелче(што кај к700 не е случај) ....n00b напиша:Mene kako shto mi kazuvale prijateli k750, e podobar od k700i bidejki ima kartica i demek 2MP kamera, slusham glasini deka taa kamera bash i ne e 2MP kako da e forsirana od 1.3MP na 2MP ama ne sum siguren bidejki ne sum go koristel.