Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Во реалноста незнам да пливам,,така беше и во сонот,,ама сепак требало да испливам иако било длабоко за да земам некоја награда што била во водата...Всушност наградата сум ја заслужила заради решавање некој тест за знаење,,но воопшто не сум се плашела да пливам зошто сум знаела дека се ќе биде како што треба и така и било:pipi: чудно нели? И секогаш кога сонувам вода сонувам дека пливам и многу ми е убаво чувството,,ама во реалноста пак се плашам :pipi:

Пред 2-3 дена сонував дека татко ми умрел кога бил на пат во сообраќајна несреќа.Всушност тој тоа и го работи па од тогаш малце сум вознемирен затоа што во сонов се се случуваше како во реалноста.Зборував и со баба ми таа ми рече дека не треба да се замарам со тоа има секакви сонови.Но сепак не ми е сеедно.Дали некој може да ми каже што би можело да значи ова?

Пред 2-3 дена сонував дека татко ми умрел кога бил на пат во сообраќајна несреќа.Всушност тој тоа и го работи па од тогаш малце сум вознемирен затоа што во сонов се се случуваше како во реалноста.Зборував и со баба ми таа ми рече дека не треба да се замарам со тоа има секакви сонови.Но сепак не ми е сеедно.Дали некој може да ми каже што би можело да значи ова?
Да сонуваш дека некој умрел тоа значи дека ќе има долг живот..така да,,не се секирај 100% е точно ова...Инаку и јас имам сонувано ваков сон порано..:smir:

Сонував како се карав со една кокошка (во фигуративна смисла:)), потоа во сонот се испреплетоа, некако се појавија сите што ги знам и еден тип кој ми се свиѓа и после некое време се гледам себе како се истурам од плачење, ама онака здраво плачење, дури некако и кога се разбудив осетив како ми е тешко и како не можам да се сопрам од плачење. Језив сон, пошто многу беше реален.

Сонував како се карав со една кокошка (во фигуративна смисла:)),потоа во сонот се испреплетоа некако се појавија сите што ги знам,и еден тип кој ми се свиѓа и после некое време се гледам себе како се истурам од плачење,ама онака здраво плачење,дури некако и кога се разбудив осетив како ми е тешко и како неможам да се сопрам од плачење.Језив сон,пошто многу беше реален.

Ќе имаш проблем кој ќе го пребродиш. Ќе дојде некој со кој ќе ја поделиш маката и тој некој ќе ти помогне. Заедно после ќе ја прославите победата.

сонував како сум била трудна бе... и сум си имала бебе после тоа!!! знае некој што значи?

е незнам сто бебе беше... битно бебе!! и тоа има врска какво бебе било?:smir:

Сонував сум се брзала да ги стигнам другарките и улуцата едвај сум ја поминала имало ептен густи сообракај...а и сонував како сум се гредала во огледало ама на горе сум била гола...:toe: ? Шо значи

е незнам сто бебе беше... битно бебе!! и тоа има врска какво бебе било?:smir:

Има како нема, женско ти е ангелче убаво нешто, машко ти е ѓавол(без никаква навреда кон појакиов пол):smir:

Сонував сум се брзала да ги стигнам другарките и улуцата едвај сум ја поминала имало ептен густи сообракај...а и сонував како сум се гредала во огледало ама на горе сум била гола...:toe: ? Шо значи

Ауу мариче соновиве:nesum:... Болест ти претстои, гола на огледало уфф, лошо, ќе се разболиш нешто( ај се надевам дека ќе биде некоја настинка):smir:

Завчера сонував како пуштаат мачка/куче (не ми текнува),за да го брка змија...
Било нешто како шоу :|

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom