Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
За вториот сон ти недостасува баба ти потсвесно, посебно убавите моменти со неа.
Убавите моменти се кога ми дава пари?
Искрено, не ми недостасува.

Благодарам што се потруди, во секој случај:helou:

Убавите моменти се кога ми дава пари?
Искрено, не ми недостасува.

Благодарам што се потруди, во секој случај:helou:

Самиот сон укажува дека ти треба таква личност, најчесто се сонува она што не може да се има во реалноста, па така и со баба ти. Може таа личност не е баба ти туку си добила престава слична. Некој што ти треба да се грижи за тебе може да е тоа. Сонот ме асоцира на нешто добро дека ќе ти се случи е сега некој ќе речат дека би требало да е обратно, епа ете ако е обратно тогаш е некоја личност спротивна од карактерот на баба ти.

Самиот сон укажува дека ти треба таква личност, најчесто се сонува она што не може да се има во реалноста, па така и со баба ти. Може таа личност не е баба ти туку си добила престава слична. Некој што ти треба да се грижи за тебе може да е тоа. Сонот ме асоцира на нешто добро дека ќе ти се случи е сега некој ќе речат дека би требало да е обратно, епа ете ако е обратно тогаш е некоја личност спротивна од карактерот на баба ти.
Па чим ми давала пари=ми прави добро, тоа МОРА да е некој спротивен на баба ми...многу конфузно.
Ае, само сон:smir:

Ако пак го погледнеме сонот подетално од друга страна и ги промениме работите, твоето будење значи заспивање за баба ти која влегла во собата каде ти што си спиела, роденден укажува на денот на погреб, свеќи знаеме каде се палат, давањето пари може да значи трошоци. Ова е само можно толкување на сонот. Може се работи за другата варијанта дека некоја личност што ќе ти направи нешто добро.

Ако пак го погледнеме сонот подетално од друга страна и ги промениме работите, твоето будење значи заспивање за баба ти која влегла во собата каде ти што си спиела, роденден укажува на денот на погреб, свеќи знаеме каде се палат, давањето пари може да значи трошоци. Ова е само можно толкување на сонот. Може се работи за другата варијанта дека некоја личност што ќе ти направи нешто добро.
Се губам...јас умирам или она?

sonuvav deka bratmi e cel ispirsan po usi lice i jas neso mu se nasmeav a on mi vika kao so ti e na tebe ti luda si?ima nekoe znacenje?

Се сонував невеста.Ама бев во црно облечена и седев цело време на еден многу голем стол.Имав огромна коса и цело време бев збунета зошто си ја гледав "свадбата" на снимка со пријателите и се чудев кога се случило тоа,демек не се сеќавам.

Има некое значење?

Пред некоја ноќ сонував како гледам неколку старци , во црно, си седат околу маса, ама биле духови, сум се исплашила и сум побрзала, и така брзајќи сум се свртела уште еднаш да видам да не ми се причинило, но тие уште си седеле. Потоа на сите сум раскажувала дека сум го видела дедо ми ( кој е умрен уште пред да се родам ) ,во го глава ми стоел неговиот профил, а мајка ми ми викала : Jаден човек, нема кој на гробишта храна да му однесе :toe: Иначе дедо ми го знам од слика, ама тој од сонот воопшто не личеше на него ...

Сонував мотор... и кола... моторот го возел братучет ми а колата брат ми ама и јас сум била внатре со уште многу луге... Сонував едно мало девојче ми дало 100 ден. :) .. а и сонував како ми стигнале пораки и кога сум одела по патото да ги процитам моб.ми паднал а по земјата имало морки ежови онака црни били и ептен многу немало кај да назгазнам и сум згазнала врз еден еж имн ме доболело ама сум го извадила одма право...

тва се 2-3 сона:toe: знаате ли кој шо значе отприлика.,,

Се сонував невеста.Ама бев во црно облечена и седев цело време на еден многу голем стол.Имав огромна коса и цело време бев збунета зошто си ја гледав "свадбата" на снимка со пријателите и се чудев кога се случило тоа,демек не се сеќавам.

Има некое значење?

Најверојатно ќе се ослободиш од некоја мака, бидејќи си ја гледала свадбата а не се случувала истата, црно значи здравје, а долгата коса е тежина... така да штом си го гледала истото имаш некое смирување или олеснување.

Сонував мотор... и кола... моторот го возел братучет ми а колата брат ми ама и јас сум била внатре со уште многу луге... Сонував едно мало девојче ми дало 100 ден. :) .. а и сонував како ми стигнале пораки и кога сум одела по патото да ги процитам моб.ми паднал а по земјата имало морки ежови онака црни били и ептен многу немало кај да назгазнам и сум згазнала врз еден еж имн ме доболело ама сум го извадила одма право...

тва се 2-3 сона:toe: знаате ли кој шо значе отприлика.,,

Мешаница жива мариче, некој те оговара на големо, зборови, предрасуди, некој муабети ептен ќе те доболат како ежовите што те боцкале, така да треба да се преиспиташ кој се тоа ти мати вода позади тебе, дур е време, да не дојдеш во момент да ја остиш болката од ежовите и на јаве.

Lele jas pa sonuvav kako se zalam na bolki vo grbot a eden drugar se ponuduva da me izmasira ali na pogreshno mesto me masira...pa mu objasnuvam kade me boli (posledniot son).....Lele iako beshe samo son sepak tolku realno mi e se vo niv...:nesvest:

Знае ли некој од каде може да даунлоадирам соновник???...

Знае ли некој шо значи да сонуваш мечка, и тоа одам пешки низ град и гледам на 50 метра мечка а таа почнува да ме брка, и кога гледам дека нема да избегам се будам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom