D
Daftie
Гостин
Убавите моменти се кога ми дава пари?За вториот сон ти недостасува баба ти потсвесно, посебно убавите моменти со неа.
Искрено, не ми недостасува.
Благодарам што се потруди, во секој случај:helou:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Убавите моменти се кога ми дава пари?За вториот сон ти недостасува баба ти потсвесно, посебно убавите моменти со неа.
Што е ова бе, све заби сонувате.
Што значи да се симнувам и да скокам надолу по скали, а пред мене да фрлам зарче за секој нареден кат...?
Убавите моменти се кога ми дава пари?
Искрено, не ми недостасува.
Благодарам што се потруди, во секој случај:helou:
Па чим ми давала пари=ми прави добро, тоа МОРА да е некој спротивен на баба ми...многу конфузно.Самиот сон укажува дека ти треба таква личност, најчесто се сонува она што не може да се има во реалноста, па така и со баба ти. Може таа личност не е баба ти туку си добила престава слична. Некој што ти треба да се грижи за тебе може да е тоа. Сонот ме асоцира на нешто добро дека ќе ти се случи е сега некој ќе речат дека би требало да е обратно, епа ете ако е обратно тогаш е некоја личност спротивна од карактерот на баба ти.
Се губам...јас умирам или она?Ако пак го погледнеме сонот подетално од друга страна и ги промениме работите, твоето будење значи заспивање за баба ти која влегла во собата каде ти што си спиела, роденден укажува на денот на погреб, свеќи знаеме каде се палат, давањето пари може да значи трошоци. Ова е само можно толкување на сонот. Може се работи за другата варијанта дека некоја личност што ќе ти направи нешто добро.
Се сонував невеста.Ама бев во црно облечена и седев цело време на еден многу голем стол.Имав огромна коса и цело време бев збунета зошто си ја гледав "свадбата" на снимка со пријателите и се чудев кога се случило тоа,демек не се сеќавам.
Има некое значење?
Сонував мотор... и кола... моторот го возел братучет ми а колата брат ми ама и јас сум била внатре со уште многу луге... Сонував едно мало девојче ми дало 100 ден... а и сонував како ми стигнале пораки и кога сум одела по патото да ги процитам моб.ми паднал а по земјата имало морки ежови онака црни били и ептен многу немало кај да назгазнам и сум згазнала врз еден еж имн ме доболело ама сум го извадила одма право...
тва се 2-3 соназнаате ли кој шо значе отприлика.,,