Сонови, раскажете што сонувавте

• Креатор на темата Креатор на темата Alien_sr
  • Време на започнување Време на започнување
Јас кога бев мал барем 1 во месецот сонував како си наоѓам пари...
И кога ке се разбудам ми беше мака оти тоа е само сон :pipi:
Хехе и јас исто, сега не сонувам веќе пари вечер изгледа црната ќе га сонувам:pos: :pos:

како се заглавувам во лифт...или лифтот че го пречекоре спратот па у пм да ме однесе :tapp:

Најчесто сонувам убави работи што најчесто не ми се случуваат.

Јас не сонувам :( Незнам зашто ама ретко сонувам и кога сонувам сонувам само глупости :(

Или трчам ме брка некој, или возам кола песто на саат, како не праам сообраќајки господ знае..:vozbud:

разни работи сонувам секогаш
некогаш убави, некогаш страшни и лоши, различно

еве ноќеска секс и тоа орален :toe: стварно

:)

Лебдење, летање, моќ на левитација на предметите околу мене.... Ова најчесто. Понекогаш се дешава еден по друг сон да биде со земјотреси или изгубен во една зграда и тшам по ходниците како на Doom полни со тајни влезови....

Порано си сонував некои чудовишта како ме бркаат низ цел стан,па тоа бркање,кршење работи некако на крај на сонот:pos2:се чувствувам заморен:pos2:и се некако ме стигнуваат чудовиштата,еднаш па немав кај да бегам и рипнав од прозор од 10 катница и викам готов сум:vozbud:, кога гледам сум застанал на нозе:pos2: и сум презивеал:pos2:..
Сега па несонувам такви работи,само зенски,и тоа плавуши:pos2::vozbud:Голи се разбира..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom