Сомнително Лице

• Креатор на темата Креатор на темата Filip
  • Време на започнување Време на започнување

Filip

Морнар
Член од
26 септември 2005
Мислења
59
Поени од реакции
0
Веб-сајт
www.demirhisar.gov.mk
Ви ја препорачувам да ја гледате сите, македонска драма е. Јас ја имам гледано над 30 пати и ја научив на памет :) И секогаш се смеам како прв пат да ја гледам. :pos2:

lele jas ja obozavam "somnitelno lice" koj sho ja nemat gledano obavezno da ja gledat

Zakon e dramata,gluma fantasticna i jas ja preporacuvam

На Бранислав Нушиќ македонска драма???
:pos: :pos:
Е добри сте деца...

Ako si ja gleal vo teatar na makedonski, ne mora bas da znaci deka e makedonska drama,neli?:)

Tekstot e od srpsikot avtor Branislav Nusic (kako sto kaza clenot nad mene).

Ne sum go gledala. A moze nekoj da kaze nekoja dobra komedija?:)

Bada Bing! напиша:
На Бранислав Нушиќ македонска драма???
Е добри сте деца...

Важно јас ја гледав на македонски. Па што има врска дека е од „Бранислав Нушиќ”, јас само ви препорачувам да ја гледате, а не да казувам од кого е напишана... :pos: :pos:

Ееее,нај закон драма на сите времиња.комедија од која ќе се прснеш од смеење."Ај да не ве карам сега тука пред мене":pos2: :pos2:

Ece напиша:
Ne sum go gledala. A moze nekoj da kaze nekoja dobra komedija?:)
Girls next door али ова е филм ама ќе ти се свиѓа

Началник јет неш'чо нежно ко...маче да не реча, нееее...какво маче....мачето е тигар за него...ЕеЕее кокиче, едно мало, едно нежно, па налиснало со главата...врабец да прелета да настини. Разбираш колку је нежно?!

Драма на Нушиќ, да... Ова за што се зборува е АДАПТАЦИЈА на неговиот текст од страна на Горан Стојановски алијас Џемо Биљбиљ алијас Ѓоре Шнајдерот, а изведбата е на Охридскиот Театар (Е, неее...!!!) :)

Инаку е......КРАЈ!!!!

Незнам дали некој од Вас ја гледал Ништо Без Трифолио на истата актерска екипа?

Ова се комедии за јакнење на стомачни мускули.:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom