Solid ви препорачува јадење...

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Локација
Охрид
Веб-сајт
kladilnica.forumup.com
Секој 2-3 ден ќе ставам по едно јадење(со слика) на оваа тема како препорака за вас.
За денес иаме џомлезе со бело сирење и јогурт.
Бон Апетит

Ако биде некој љубезен да ми прати рецепт од чудово на ПП, би му била многу благодарна.

Со Џ колега...со Џ...бар така мисљам дек е на охритски...:)
Ако биде некој љубезен да ми прати рецепт од чудово на ПП, би му била многу благодарна.
Ова чудо многумина можат да го направат,ама ретко кој го прави вкусно.Не е до рецептот до начинот е.;)

Абе да не пукните, ме фати форез за то пусто ѓомлезе. Од кога немам јаденоооо

Добро би било да напишиш и по некој рецепт со то шо го препорачуваш. За некој вака ко мене, шо не знајт шо да си напрајт за јадење. :pos:

Овие шпагетиве можиш да ги најдиш во најблискиот супермаркет.Ставаш вода да зовриет тураш шпагетите и после 7 мин. добиваш Шпагети ал Песто.:helou:

Темава ја бришев па се предомислив, односно ме предомислија, коа веќе предложуваш нешто, прави го тоа со соодветните рецепти :) моит?

Абе и ти сеа рецепти...па темава е препорака за јадење,а не рецепти за јадења.Ама ај ќе пробам и по некој рецепт да напишам.:helou:
И не знам зошто да ја бришиш темава...сакам малце да разбијам монотноија во подфорумов од едни те исти теми.:toe:

Абе и ти сеа рецепти...па темава е препорака за јадење,а не рецепти за јадења.Ама ај ќе пробам и по некој рецепт да напишам.:helou:
И не знам зошто да ја бришиш темава...сакам малце да разбијам монотноија во подфорумов од едни те исти теми.:toe:

Хехе...мене подфорумов воопште не ми е монотон, доколку сакаш да разбиеш монотонија направи го тоа соодветно, некако не ми е многу забавно да ти го глеам оброкот на хостирана слика...без соодветен начин како да се приготви :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom