Многу луѓе солат памет, за добронамерни цели. Али се е тоа океј, додека не ја премине границата, па да почне да се меша у приватност и интимни работи...Како и да е, најдобро е воопшто да не се мешаш, зошо ако се деси нешто после...ти ќе го кркаш....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Критиката како критика ја разгледувам ако доаѓа од блиска личност, за да ја прифатам треба сама да увидам дека тоа е навистина така.Имате преубава врска,го/ја сакате,ве сака...
Арно ама,на ваш близок(роднина,пријател...сеедно) не му се допаѓа таа личност,мисли дека брзате,или му се допаѓа личноста,ама му е страв дека ќе бидете на крај Вие повредени и ред други ситуации...и нон-стоп ви дели "совети"(што повеќе наликуваат на солење памет) и критики за вашата врска.
Колку дозволувате да ви се меша некоја трета личност во врската и колку ги прифаќате тие критики?
Да не се повторувам, внимание обрнувам само ако личноста која ми зборува ми е по некоја веројатност битна, инаку се друго е ... нек људи говоре.Дали обрнувате внимание или сте со ставот "Кој го/ја врти,нека си го гледа својот живот"?
Да прекинам врска, да уништам среќа ради некоја будала што ми се меша во врската, никогаш.Освен тоа имам пријатели кои знаат во такви кризни моменти секогаш да бидат тука.:smir:Дали има такви кои дозволуваат некој друг да им го контролира љубовниот живот,до тој степен,поради "тие" критики да ја прекине врската со личноста која ја сака?
Не!Дали можеби Вие се мешате во туѓи врски?