Солариум

• Креатор на темата Креатор на темата dzesika
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Decki ste bile li dosega i tie sto bile, kakvo iskustvo?
Dobro loso? Kolku tretmani treba za da se dobie boja i sl?

dzeskeeeee da ne planiras da stanes brineta??? :O :pos:

Иначе мислам дека 3 третмани ти се доволни :D

џабе ти е ,ни солариум на тебе не ти помага

Што,нема дедо ти пченка за копање па бараш солариум.После овие дождови кога ќе припече баш тоа ќе треба.
И природно си е природно,батали вештачко сонце.

Ne jajte mn mn, ako nekoja devojka saka da pise neka pise, sto majka barate vie muzi tuka... BDC! :-D

Од кога тоа девојките станаа „ДЕЧКИ“ (од воведот), не ми е јасно.

Decki ste bile li dosega i tie sto bile, kakvo iskustvo?
Dobro loso? Kolku tretmani treba za da se dobie boja i sl?
јас сум бил, 5 третмани и почнав со 6 минути па накачував по 2мин и доволно беше и оди преку еден ден.
иначе се е штетно ако претераш така и со ова, се на се задоволен планирам и летово пред одмор да одам

Од кога тоа девојките станаа „ДЕЧКИ“ (од воведот), не ми е јасно.
Pa moze nekoj sto e maz zaroben vo zensko telo ke saka da pise ili pa zena zarobena vo maskoo telo, not sure kako da im se obrakam na tie, pa decki najadekvatno mi se vide hahaha :-D
Toa ti e go ragazzi na italjanski, i za muzi i za zeni :-D
Va bene?

јас сум бил, 5 третмани и почнав со 6 минути па накачував по 2мин и доволно беше и оди преку еден ден.
иначе се е штетно ако претераш така и со ова, се на се задоволен планирам и летово пред одмор да одам

pari pari ?

Јас одам секоја година негде пролетно време кога почнуваме да се разголуваме :) одам на турбо солариум и дека сум прилично бела почнувам од 5 минути преку два дена и секој пат се зголемува за една минута а максимум 9 или 10 минути. Одам најчесто 10 пати. Знам дека е штетно ама пуста желба за боја :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom