Сок

• Креатор на темата Креатор на темата ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување

СОК?

• Вкупно гласачи
    419

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Кој сокови ги сакате највеќе?

Јас искрено многу сакам Оригинална Кока Кола!!!
Зависен сум од нејзе!

Абе братче тебе ти тргнаа нешто отварање теми а? :) Инаку јас сум за густи најмногу освежува, посебно домашно направен. Исто така и лимонада...

Bravo oд портокал е супер и ептен освежува.

За со хамбургер или пица наравно, кока - кола

Друго ништо!

Ako sum ubavo najadena se razbira Coca-Cola.
Za osvezuvanje najmnogu nekoj gust od krusa,ananas,praska.
Najmnogu go sakam domasno napraven sok od limon.:cug:

Мене кока колата не ми се допаѓа којзнае колку.Омилен сок ми е Sprite но не знам зошто го тргнаа од пазарот

Од македонскиве природни сокови Пригат ми е дефинитивно на прво место а од увозниве Next од кај северниве комшии и Pfanner или Bravo!

jas najmnogu sakam svezo iscedeni sokovi od sokovnik!toa ne najzdravo i 100%prirodno!!
Isto taka Prigat mi e omilen,posebno od portokal i kruska!
Gazirani sokovi od bilo kakov vid ne pijam,poso se extra kaloricni,posebno COCA-COLATA!

sprite-igool.jpg
jas sum za sprajtot iako u posledno vreme e zaboraven

Добро у кој свет го повлекоа Спрајтот од пазар? Прв пат слушам, јас баш вчера бев купив пакет...нема шанси да го повлечат Спрајтот пошто е Кока-Кола продукт, ако повлечат Спрајт и све друго ќе повлечат. Плус многу баран е...

sprajt rulz :) znaci glasav za nekoj drug posto ne ste staile sprajt i za bistar i toa od borovnica bitolskiot i bravo gi postuem crvenite znaci od red orange i multivitaminot crven sto e :)

Абе СТЕП е закон бе!!!!
По грешка гласав за бистар

Kakov i da e samo da e sok!!!Kaj mene ne se zivee bez sok!ja i brat mi se ubivame od pienje!

nemam nekoj poseben omilen sok.no naj mnogu pijam gusti sokovi obicno bistri od jabolka ili borovnica a moze i multivitaminski.bez razlika od koja firma e....

Retko pijam sok ama ako moram pijam samo GAZOZA :)

Домашен во секој случај е оној кој ми праи ќеф:je: Дали ќе биде бистар, густ, џус, растворен....не е битно. Сакам домашни сокови, а најмногу од праски и шумско овошје.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom