Сок

• Креатор на темата Креатор на темата ViRuS
  • Време на започнување Време на започнување

СОК?

• Вкупно гласачи
    419
Virus напиша:
Кој сокови ги сакате највеќе?

Јас искрено многу сакам Оригинална Кока Кола!!!
Зависен сум од нејзе!
Од понудените
Фанта
инаку ја би сок од простата ако се може :kez:

Знам дека природните сокови се најубави, ама сепак на вкусот од Coca Cola неможам да одолеам колку и да била штетна таа јас останувам верна на Coca Cola :)

Gazirani sokovi ne pijam,glasav za gusti,sakam i domasen,ama da ne e mnogu blag.Najdobro e svezo isceden od sokovnik.

abe site sokovi si imaat neso ubavo u sebe, ali mene li4no najubav mi e Coca Cola... deka nekako se imam naviknato na nego...:)(garant radi sostojkite so sozdavaat zavisnost od Coca Colata:):):))

Дефинитивно Кока Кола,на второ место Швепс

Читам дека многу го сакате тоа браво од зелено јаболко па го пробав!!!
Блјак!!! Многу е благ бе тој сок!!! Како го пиете секоја чест!!!

Epa ona sto mene mi e najubavo na svet da go pijam i kozumiram voopsto a smetam deka e i najzdravo e sokot koj najcesto sama si go podgotvuvam so pomos na svetskiot Power Juicer ..Sama pravam kokteli bilo za mene nekoj od domasnite ili drugarite....Omileni mi koktelot od svez portokal pomesano so limon i ananas ...ponekogas se slusuva da dodadam sekakov vid ovosje sto e prisuten vo mojot dom momentalno:)
ajde kaj mene na po eden :):)

Сакам кока кола, но не сакам да ја пијам секој ден, зошто не е здрава и пијам сокови што се 100% без шеќер, зошто се многу поздрави од газираните......Најчесто е портокал, али ги сакам и коктелите.....ептен ми прават мерак.....особено кога се ладни......сок што не е во фрижидер не го пипам.Во последно време и цедевита пијам, покрај густите

Ja obozavam Cedevita.
Letno vreme ja pijam so ladna voda i mraz,a vo zima pijam ko caj prekrasno e.

uffffffff kako mi se pripi sok .. u mene imam samo 10 denari ke si zeam eden step na rastvaranje

Природен сок од портокал ми е омилено сокче. посебно 100%. Кока -кола е на второ место.

Najmnogu sakam koka-kola ama sakami Sveps a moze i limonada ili nekoj drug priroden sok.

Фанта а може и синалко во замена за фантата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom