Софија Манева

• Креатор на темата Креатор на темата DonRistovski
  • Време на започнување Време на започнување
Не го бива, ок барем се потрудил :)

Не го бива, ок барем се потрудил :)

о божеееее о чоече се пресмеав...
Не го бива, ок барем се потрудил
ахахахаххахахахахаха

Него сеа на фб ми стигна одд ексклузив порака у инбокс дека се бараат 30 статистки за снимање на спотот на оваа манева лигав тип... опа и видеозапис...ова ке биде ЕПСКО ! ! !

SE BARAAT STATISTI, 30 DEVOJKI ZA SPOTOT NA SOFIJA MANEVA - LIGAV TIP... ZAINTERESIRANITE NEKA SE PRIJAVAT NA RECPRODUCTION@LIVE.COM

Луѓе шо ви е ? Пријавувајте се побрзо ! A chance of a lifetime ! :vozbud: :pos2:

SE BARAAT STATISTI, 30 DEVOJKI ZA SPOTOT NA SOFIJA MANEVA - LIGAV TIP... ZAINTERESIRANITE NEKA SE PRIJAVAT NA RECPRODUCTION@LIVE.COM

Луѓе шо ви е ? Пријавувајте се побрзо ! A chance of a lifetime ! :vozbud: :pos2:

Луѓе шо ви е ? Пријавувајте се побрзо ! A chance of a lifetime ! :vozbud:
ako ova e zivotna sansa da i se pojavis na pevaljkava u spot sto ke bide spotot da se pojavi na MTV ke go gledate ko zivotno delo ebati prostata masa za honorar od 1000 denari da i treses gs na spot treba da si stvarno bez mozok ali dzabe zboram ke se najdat 30 drolji zelni za 5 min na tv
ke i igraat i ke i pravat drustvo u klubot na kokoski bez mozok so sakaat da stanat ZVEZDI

Луѓе шо ви е ? Пријавувајте се побрзо ! A chance of a lifetime ! :vozbud:
ako ova e zivotna sansa da i se pojavis na pevaljkava u spot sto ke bide spotot da se pojavi na MTV ke go gledate ko zivotno delo ebati prostata masa za honorar od 1000 denari da i treses gs na spot treba da si stvarno bez mozok ali dzabe zboram ke se najdat 30 drolji zelni za 5 min na tv
ke i igraat i ke i pravat drustvo u klubot na kokoski bez mozok so sakaat da stanat ZVEZDI
http://mk.wikipedia.org/wiki/Иронија

Сигурно сте а слушнале нашата Кав'даречка wannabe ѕвезда СОФИЈА МАНЕВА

Eве ви слика од неа ако некои не ја знаат :хаха:

20090710sofija_maneva.jpg

А еве од сестра и Марина Манева :хаха: ...исто така wannabe ѕвезда

9919_1143336786910_1332180655_30474079_7369792_n.jpg

Направив грешка сакав да ја отворам темата во ЧДА али ајде чим тука започнав тука и ќе завршам...

Иначе еве неколку „хитови“ од неа

Иииии новиоот хит ... the fresh shit from the street :хаха:

^
(Facebook)
Marina Maneva.. tuka nema nikakov VULGAREN ZBOR i nikakva navreda za vistinskite raperi.. ! tuka samo SO OVOJ TEKST SE OBIDUVAME DA GI VRATIME VO REALNOSTA SITE TURBO RAPERI I SITE ONIE DE4ISTA KAKO VAS STO KOGA GI SLUSAAT TIE TEKSTOVI PAGAAT VO TRANS I HALUCINIRAAT I SE SOZIVUVAAT SO TEKSTOVITE DEKA TOA NA VISTINA I IM SE SLUCUVA VO VISTINSKIOT ZIVOT PA OVA...E ZA SITE KAKO VAS MALCE DA SE VRATITE VO REALNOSTA :))) I AKO NE BAREM TURBO RAPERITE DA SE SVESTAT I DA PREKINAT SO TIA GOLEM VULGARIZAM ZARADI TOA STO TOA STO GO PRAVAT NEMA DOPIRNA CRTA SO RAP A KAMO LI PA SO MUZIKA !!! :)
леле ова грдотија звезда ееј ова само се нафурала цициња и газе затоа и звезда
не знам за вашетомислење за ова
ама мене ова ми е одвратна

Све “таленти“ бре :icon_bigg

Не и требаше последнава песна. Чикаба Чикаба? Ма дајте...
Се избрука, али ко што велат лошиот глас се шири побрзо од добриот. Браво Софија! Привлече внимание.
Не иде све со кредитната картичка на тато .

Oк не е дека типкава пее добро и слично, напротив ми се гади од ваков вид музика, но со овие песни одговор на раперите...типката само си ја докажа поентата. Недозреани земале микрофон, ќе рапувале, многу биле навредени од песната на една поп-фолк шмизла за која што 99% од народот немаше слушнато. Пичиња...сигурно и за музиката на металците, рокерите, класичарите има лоши коментари и критики но тие не се пичиња ко "рапериве" да земаат микрофон и да се снимат. Пеел за животот, рапот бил музика на животот...што живот имаш ти бе буљаш еден, седнал пред ПЦ и дрка на Слаткар и остали. Кој им е филмот незнам.

Oк не е дека типкава пее добро и слично, напротив ми се гади од ваков вид музика, но со овие песни одговор на раперите...типката само си ја докажа поентата. Недозреани земале микрофон, ќе рапувале, многу биле навредени од песната на една поп-фолк шмизла за која што 99% од народот немаше слушнато. Пичиња...сигурно и за музиката на металците, рокерите, класичарите има лоши коментари и критики но тие не се пичиња ко "рапериве" да земаат микрофон и да се снимат. Пеел за животот, рапот бил музика на животот...што живот имаш ти бе буљаш еден, седнал пред ПЦ и дрка на Слаткар и остали. Кој им е филмот незнам.

Се сложувам со тебе.
Девојката нема музички талент и можеби не и бил паметен изборот да стане пеачка меѓутоа поентата што сака да ја изнесе ја изнесе на еден многу коректен начин. Еве ги селските деца кој ги збореше се јавија и направија песни која од која полоша. Си докажа дека недозреани дечишта како Слаткар и Тони Зен треба да бидат моментално избацени од сцената бидејќи примерот кој го даваат они е едноставно непоправлив. Гледајте ги сите фаци кој се јавија за дис на Стаклар. Кој од кој поизмутиран и по ебано глуп.

Нови импресии на најмалата од семејството МАНЕВИ:

Marina Maneva Denes trgnaa vo 10 h (sabajleto) za Skopjee i se vrakat durii segaa.. Samo mozam da kazam deka si pominame NAJ NAJ NAJ JAKOO a SPOTOT NA SOFIJA MANEVA - LIGAV TIP KE BIDE VRRRRRRV !!!!!!!!! a za toa kolkuuu jako si pominame nii... vo tekot na ovie denovi ke stavam sliki za da gi spodelime nasite Nezaboravni momenti i so vas .. ;)) :))

Ова е веќе ВРВ на се :vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom