Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не го бива, ок барем се потрудил![]()
Не го бива, ок барем се потрудил![]()
SE BARAAT STATISTI, 30 DEVOJKI ZA SPOTOT NA SOFIJA MANEVA - LIGAV TIP... ZAINTERESIRANITE NEKA SE PRIJAVAT NA RECPRODUCTION@LIVE.COM
Луѓе шо ви е ? Пријавувајте се побрзо ! A chance of a lifetime !:pos2:
http://mk.wikipedia.org/wiki/ИронијаЛуѓе шо ви е ? Пријавувајте се побрзо ! A chance of a lifetime !
ako ova e zivotna sansa da i se pojavis na pevaljkava u spot sto ke bide spotot da se pojavi na MTV ke go gledate ko zivotno delo ebati prostata masa za honorar od 1000 denari da i treses gs na spot treba da si stvarno bez mozok ali dzabe zboram ke se najdat 30 drolji zelni za 5 min na tv
ke i igraat i ke i pravat drustvo u klubot na kokoski bez mozok so sakaat da stanat ZVEZDI
леле ова грдотија звезда ееј ова само се нафурала цициња и газе затоа и звездаСигурно сте а слушнале нашата Кав'даречка wannabe ѕвезда СОФИЈА МАНЕВА
Eве ви слика од неа ако некои не ја знаат :хаха:
![]()
А еве од сестра и Марина Манева :хаха: ...исто така wannabe ѕвезда
![]()
Направив грешка сакав да ја отворам темата во ЧДА али ајде чим тука започнав тука и ќе завршам...
Иначе еве неколку „хитови“ од неа
Иииии новиоот хит ... the fresh shit from the street :хаха:
^
(Facebook)
Marina Maneva.. tuka nema nikakov VULGAREN ZBOR i nikakva navreda za vistinskite raperi.. ! tuka samo SO OVOJ TEKST SE OBIDUVAME DA GI VRATIME VO REALNOSTA SITE TURBO RAPERI I SITE ONIE DE4ISTA KAKO VAS STO KOGA GI SLUSAAT TIE TEKSTOVI PAGAAT VO TRANS I HALUCINIRAAT I SE SOZIVUVAAT SO TEKSTOVITE DEKA TOA NA VISTINA I IM SE SLUCUVA VO VISTINSKIOT ZIVOT PA OVA...E ZA SITE KAKO VAS MALCE DA SE VRATITE VO REALNOSTA)) I AKO NE BAREM TURBO RAPERITE DA SE SVESTAT I DA PREKINAT SO TIA GOLEM VULGARIZAM ZARADI TOA STO TOA STO GO PRAVAT NEMA DOPIRNA CRTA SO RAP A KAMO LI PA SO MUZIKA !!!
![]()
da da i decko i bese snoopy mc :pos2:trakata kine, respect zetvar
isto i bese mnogu mala e za nea
za dusi cisti ne sum siguren![]()
Oк не е дека типкава пее добро и слично, напротив ми се гади од ваков вид музика, но со овие песни одговор на раперите...типката само си ја докажа поентата. Недозреани земале микрофон, ќе рапувале, многу биле навредени од песната на една поп-фолк шмизла за која што 99% од народот немаше слушнато. Пичиња...сигурно и за музиката на металците, рокерите, класичарите има лоши коментари и критики но тие не се пичиња ко "рапериве" да земаат микрофон и да се снимат. Пеел за животот, рапот бил музика на животот...што живот имаш ти бе буљаш еден, седнал пред ПЦ и дрка на Слаткар и остали. Кој им е филмот незнам.