Софија Манева

• Креатор на темата Креатор на темата DonRistovski
  • Време на започнување Време на започнување
Деградира цел женски род. Цел.
Преслушај го пак , не коментирам на празно никогаш.

Ти реплицирав во темата за Слаткар, тука некако забегавме од темата

А тебе те вреѓаат заебанциите од типот на "your mama is so fat...." иако мајка ти е слаба и немаат никаква врска со тебе? Не, туку ти се смешни и ги слушаш, може и ги користиш...исто ми мене со песните, може да пцуе колку сака ама да, "he ain't tallkin' bout me, beееch" и нема потреба да глумам навредена девојка

ВО РОДНОТО КАВАДАРЦИ

Манева ќе го промовира деби албумот

D5ECF40336A535439392B66834F67388.jpg

Денес во својот роден град Кавадарци, Софија Манева ќе го промовира првиот студиски албум насловен "Тишина". На материјалот има осум песни, кои, според најавите на Софија, се поразлични од она што досега го имаме слушнато од неа, односно се во рок/поп-рок стил.

"Среќна сум што промоцијата на првиот албум ја правам во родното Кавадарци. Инаку, песните се снимени во моето студио и сум задоволна од крајниот производ", вели Манева, чија промоцијата ќе се случи вечерва.

Извор:Вечер

ВО РОДНОТО КАВАДАРЦИ

Манева ќе го промовира деби албумот

D5ECF40336A535439392B66834F67388.jpg

Денес во својот роден град Кавадарци, Софија Манева ќе го промовира првиот студиски албум насловен "Тишина". На материјалот има осум песни, кои, според најавите на Софија, се поразлични од она што досега го имаме слушнато од неа, односно се во рок/поп-рок стил.

"Среќна сум што промоцијата на првиот албум ја правам во родното Кавадарци. Инаку, песните се снимени во моето студио и сум задоволна од крајниот производ", вели Манева, чија промоцијата ќе се случи вечерва.

Извор:Вечер

Јао Тончи :vozbud: кој воскрес

Не е лоша, ама мене повеќе ми прави ќејф велешанкава.

Ем е посекси, ем песната и е технаџиско-клаберска а ем "Tе бара немирот мој" e каде-каде поартикулиран стих од "Чикаба, чикаба, чикаба".

Чипкана хулахопка во Лексус, вруча панталоница, црна маичка на прерамки со ѓердан кој влегува во портите на уживањето и врв на се ноншлантното дрско туркање на дечкото на 3:30 доведува до инстант ерекција.

Чипкана хулахопка во Лексус, вруча панталоница, црна маичка на прерамки со ѓердан кој влегува во портите на уживањето и врв на се ноншлантното дрско туркање на дечкото на 3:30 доведува до инстант ерекција.

Кога ќе разговараме повторно за погрешен избор ќе ја искористам реченицава.

Не е лоша, ама мене повеќе ми прави ќејф велешанкава.

Ем е посекси, ем песната и е технаџиско-клаберска а ем "Tе бара немирот мој" e каде-каде поартикулиран стих од "Чикаба, чикаба, чикаба".

Orhideja :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom